17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Toyota Yaris Cross – Με νέα, πιο ισχυρή, έκδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Mετά την παρουσίαση της νέας και πιο ισχυρής έκδοσης του υβριδικού Yaris Hybrid 130, ήταν αναμενόμενο η Toyota να δώσει στη δημοσιότητα και τις ανάλογες αλλαγές και στο Yaris Cross. Πλέον το μικρό SUV της Ιαπωνικής εταιρίας είναι διαθέσιμο στην καινούρια έκδοση Premiere Edition με καινούριο υβριδικό σύστημα, η ισχύς του οποίου ξεπερνάει τους 130 ίππους.

Πιο συγκεκριμένα το Hybrid 130 όπως ονομάζεται αποδίδει 132 ίππους και 185 Nm ροπής, ενώ η έκδοση με τους 116 ίππους και τα 145 Nm ροπής συνεχίζει να υπάρχει ως διαθέσιμη επιλογή.  Η αύξηση στην ισχύ προέκυψε από την υιοθέτηση ενός πιο ισχυρού ηλεκτροκινητήρα, κάτι που έχει φυσικά και θετικό αντίκτυπο στις επιδόσεις του αυτοκινήτου, καθώς το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται πλέον σε 10,7’’ από 10.2’’ στην έκδοση με τους 116 ίππους.

Φυσικά αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικού της νέας έκδοσης του Yaris Cross όπου έχει γίνει μία προσπάθεια ενίσχυσης του ψηφιακού προφίλ του αυτοκινήτου. Στη πράξη αυτό σημαίνει πως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει πλέον διαγώνιο, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, είτε 7,0 είτε 12,3 ιντσών, ενώ η οθόνη αφής του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment 9,0 ή 10,5 ιντσών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό