21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

To reunio Μπάρτζη, Σχίζα και Ασημακόπουλου μάς θύμισε τις καλές στιγμές του Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπάρτζης, Σχίζας και Ασημακόπουλος βρέθηκαν επιτέλους κι εκτός Survivor αποδεικνύοντας ότι αυτή η φιλία ήρθε για να μείνει.

O Nίκος Μπάρτζης μπορεί τελικά να μην ήταν ο νικητής του Survivor All Star αλλά όπως φαίνεται σε αυτή την δεύτερη προσπάθειά του στο παιχνίδι κέρδισε πέρα από την αγάπη του κόσμου και δύο πραγματικούς φίλους, τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

To reunion

Οι τρεις τους βρέθηκαν ξανά μαζί μετά το παιχνίδι για πρώτη φορά και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σύμφωνα με την φωτογραφία που δημοσίευσαν ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που ήρθε στην Αθήνα, αφού ο ίδιος είχε επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του μετά τον τελικό, στο Ζευγολατιό.

Παρ’ όλα αυτά, και όταν είναι μακριά ο ένας με τον άλλο φαίνεται πως έχουν συχνή επικοινωνία, αφού ειδικά ο Νίκος Μπάρτζης σχολιάζει σε πολλές από τις αναρτήσεις των φίλων του.

Η ζωή μετά το Survivor All Star

Mετά το τέλος του παιχνιδιού ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην βάση του και στις επιχειρήσεις του, αφού έχει δύο μαγαζιά στον χώρο της εστίασης. Έκανε τα μπάνια του και πέρασε χρόνο με τους φίλους του εκεί μιας και είχε να τους δει 6 μήνες, ενώ παράλληλα, η οικογένειά του – και κυρίως η μαμά του – χάρηκαν που τον είχαν ξανά πίσω μαζί τους. Ευτυχώς ο ίδιος κατάφερε να είναι παρών και στα γενέθλια της αγαπημένης του γιαγιάς, όπως είχαμε δει από Instagram story του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την άλλη έκανε mini διακοπές με την Ελευθερία Ελευθερίου στην Σαντορίνη ενώ έχει επιστρέψει και αυτός στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού διαθέτει καταστήματα ένδυσης.

https://www.instagram.com/p/Cu5paFEofiO/

Ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται σε mood διακοπών αφού πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στην Κύθνο,

https://www.instagram.com/p/Cu46sn2sUgv/

ενώ από τα πρώτα πράγματα που έκανε βγαίνοντας από το παιχνίδι ήταν να βρεθεί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ» δωρίζοντας φαρμακευτικό υλικό και παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

https://www.instagram.com/p/CuERsXvsrdT/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό