15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To Fortnite επιστρέφει στο iPhone και το Android μέσω GeForce Now

Ειδήσεις Ελλάδα

H NVIDIA, μαζί με την Epic Games ανακοίνωσαν ότι ο χειρισμός μέσω αφής επιστρέφει στο Fortnite μέσω της πλατφόρμας GeForce Now. Αυτό σημαίνει ότι το πλέον δημοφιλές παιχνίδι επιστρέφει στo Android και το iOS.

H δικαστική διαμάχη μεταξύ της Epic Games, της δημιουργού του Fortnite με την Apple για τις χρεώσεις προμήθειας στο App Store, είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο τίτλος τόσο από το Google Play Store όσο και από το App Store της Apple. Ήδη από το 2020, η NVIDIA είχε ξεκινήσει να αναφέρει ότι το Fortnite θα αποκτήσει δυνατότητα χειρισμού μέσω αφής, μέσω teaser που παρέπεμπε στην εμφάνισή του στην πλατφόρμα gaming GeForce Now.

Τώρα έρχεται η στιγμή να γίνει αυτό πραγματικότητα. Θα ξεκινήσει η διάθεση μίας beta έκδοσης του Fortnite που θα επιτρέπει στους mobile παίκτες να κάνουν χρήση του game αποκλειστικά με τα χειριστήρια αφής στο κινητό τους. Η δοκιμαστική έκδοση αυτή θα δοθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αποκλειστικά μέσα από invites, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος δεν αποκλείεται να το δούμε να διατίθεται κανονικά μέσω GeForce Now.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο επίσημο site της NVIDIA, ή να κατεβάσετε το GeForce Now στο Google Play Store ή στο iOS και να εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό