24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

The Secret Song: 2.446.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το νέο επεισόδιο με τις καθηλωτικές στιγμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυνατές συγκινήσεις, τρυφερές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές με ξεχωριστά πρόσωπα είχε το δεύτερο επεισόδιο του The Secret Song, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού.

Το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης καθήλωσε για άλλη μία Κυριακή το τηλεοπτικό κοινό, τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,7% και 2.446.000 τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει έστω και 1 λεπτό τις εκπλήξεις του show.

Με μία γλυκιά έκπληξη στην Κάτια Δανδουλάκη ξεκίνησε το χθεσινό The Secret Song, με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Μαριάννα Τουμασάτου και Μαρίνα Ψάλτη να της τραγουδούν «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» και να την συγκινούν στον μέγιστο βαθμό. Το συγκεκριμένο τραγούδι της το αφιέρωνε ο άντρας της ζωής της, ο Μάριος Πλωρίτης που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2006.

Μια παραδοσιακή επτανησιακή καντάδα, το «Ωραία Μου Πουλάκια Κελαηδήστε» γύρισε την Σμαράγδα Καρύδη στα ανέμελα, παιδικά της χρόνια όταν της το τραγουδούσε ο παππούς της. Η τρυφερή έκπληξη που της οργάνωσαν οι φίλοι της Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Μιχάλης Μαρίνος, Άγγελος Παπαδημητρίου και Μαριέλλα Σαββίδου την συγκίνησε αλλά και την διασκέδασε καθώς δεν περίμενε να δει τα δικά της πρόσωπα όλα μαζεμένα σε μία σκηνή.

Από έκπληξη σε έκπληξη πήγε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από την Σμαράγδα Καρύδη και έκατσε στην λευκή πολυθρόνα του show, γεμάτος άγχος και αγωνία για το τι θα αντικρύσει στη σκηνή. Με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόλογο, ο ηθοποιός Χρήστος Χωμενίδης υποδέχτηκε την Ελευθερία Αρβανιτάκη που ερμήνευσε το μυστικό τραγούδι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, το «Παράπονο», συγκλονίζοντας τον. Στην έκπληξη συμμετείχαν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, καλοί φίλοι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη αλλά και η αδερφή του, Σοφία.

To Secret Song του Λάκη Παπαδόπουλου είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνον καθώς το είχε γράψει πριν χρόνια για τον Νίκο Ξυλούρη αλλά δεν πρόλαβε να του το δώσει καθώς ο αείμνηστος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή. Το “Ξημερώματα” ερμηνεύτηκε από τον Μίλτο Πασχαλίδη και «απογειώθηκε» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης ενώ στη σκηνή του The Secret Song το τραγούδησε ο Νίκος Ζιώγαλας. Την έκπληξη συμπλήρωσαν ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου, Άγγελος, όπου ζωγράφισε ζωντανά στη σκηνή καθώς και ο φίλος του, Γιώργος Καλογερόπουλος.

Ένα τραγούδι που άκουσε στην παιδική του ηλικία και τον συντροφεύει μέχρι και σήμερα απόλαυσε ο Σταμάτης Φασουλής στην σκηνή του The Secret Song. Το «Πόσο Λυπάμαι» της Σοφίας Βέμπο ήταν το κίνητρο που τον έκανε να αγαπήσει την υποκριτική τέχνη και στο show το άκουσε να ερμηνεύεται από την Ελένη Δήμου. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Μιχάλης Ρέππας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Γιώργος Δεπάστας και τηλεφωνικά η Μαρινέλλα, του έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη, συγκινώντας τον στο έπακρο.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν μπορούσε να φανταστεί την έκπληξη που του ετοίμασαν οι φίλοι του κι ενώ δεν συγκινείται εύκολα, όπως δήλωσε στη Ναταλία, το act που είδε στην σκηνή του The Secret Song, τον έκανε να βουρκώσει. Ο Κώστας Λειβαδάς και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ερμήνευσαν το τραγούδι του Μανώλη Λιδάκη «Για να σε συναντήσω» και τους συνόδευσαν στη σκηνή ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Πέτρος Τατσόπουλος, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να ενθουσιάζεται με αυτή τη σύμπραξη.

Για την Μελίνα Ασλανίδου, η έκπληξη που έζησε στο The Secret Song, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά της. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του act, η αγαπημένη τραγουδίστρια έπαθε σοκ με τα πρόσωπα που είδε στη σκηνή. Ο κουμπάρος και φίλος της, Νικομανώλης Νύκταρης μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του, το ένα εξ αυτών βαφτιστήρι της Μελίνας σε συνδυασμό με τον Βασίλη Σκουλά, την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα, τραγουδώντας τα «ένα παλικάρι 20 χρονών/όσο βαρούν τα σίδερα».

Οι κουμπάροι του Γιώργου Καραμίχου είχαν ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για εκείνον στη σκηνή του The Secret Song. Η Αντριάννα Μπάμπαλη ερμήνευσε το “Porcelain” του Moby, ένα τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον καθώς έχει σημαδέψει τη νεαρή του ηλικία. Στη σκηνή εμφανίστηκε και το βαφτιστήρι του ηθοποιού, κάνοντας τον να συγκινηθεί ακόμη περισσότερο.

Το χθεσινό The Secret Song έκλεισε με μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη στην παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία την έκανε να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα. Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Θα Προχωράμε Μαζί» ερμηνευμένο από την Χριστίνα Μαραγκόζη, γυναίκες που βίωσαν την γυναικοκτονία μέσα από τις κόρες τους ή που τα παιδιά τους κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για τη ζωή με τη βοήθεια της Ζήνας, στάθηκαν μπροστά της για να της πουν ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει κάνει γι’αυτές.

The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού: Σε αυτή τη σκηνή, τα μυστικά είναι για να μοιράζονται!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό