18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

That Little Puff: O cute γάτος που προσπαθεί να γίνει «chef» είναι viral στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν δεν ακολουθείς αυτό το account πρέπει να το κάνεις… asap.

Το TikTok βρίσκεται στη ζωή μας αρκετά χρόνια τώρα (αντικατέστησε την εφαρμογή Musical.ly), από το 2014 συγκεκριμένα, όμως έγινε ευρέως γνωστό στη διάρκεια της καραντίνας στην πανδημία του κορονοϊού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η καραντίνα και το lockdown που δεν σε άφηναν ούτε στο περίπτερο να πας χωρίς να στείλεις sms, έπρεπε να αντιμετωπιστεί με κάποιον τρόπο και το TikTok ήταν ο ιδανικός. Έφτιαχνες βίντεο, μπορούσες να κάνεις τα δικά σου, και γενικά οι ώρες που ξόδευες (και ενδεχομένως ξοδεύεις ακόμη) εκεί μέσα ήταν άπειρες.

Στο TikTok μπορείς να βρεις accounts πολλών ειδών, όμως το That Little Puff είναι το account που πρέπει να ακολουθήσεις asap.

O cute γάτος του TikTok που προσπαθεί να γίνει chef θα σε «τρελάνει»

Ο λευκός fluffy γάτος του TikTok αντιγράφει συνταγές που βλέπει στο διαδίκτυο και τα προβλήματα ξεκινούν. Πότε του πετυχαίνουν και πότε όχι. Ο Little Puff προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγάλει σε πέρας τις συνταγές που αντιγράφει όμως πάντα κάτι πηγαίνει στραβά και δεν τα καταφέρνει, και τότε φυσικά γίνεται έξαλλος.

Γάτα κοιμάται μέσα σ΄ ένα πάρκο μινιατούρα και μοιάζει…γιγάντια (photos)

Εδώ μπορείς να δεις ένα από τα βίντεο του.

@thatlittlepuff

I almost thought he nailed it…? ##thatlittlepuff ##whatshouldpuffdo ##catsoftiktok ##recipes ##TalkCurlyToMe ##SmartfoodClub

♬ original sound – ThatLittlePuff

Viral στο TikTok ο πιο όμορφος γάτος chef

Ο Little Puff φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο του TikTok, με το account του να φτάνει τους 15,2 εκατομμύρια followers στο TikTok, ενώ στο Instagram έχει μόλις ένα εκατομμύριο.

Τα βίντεο του ποικίλλουν στο TikTok  και τα likes πάντα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Βέβαια είναι γεγονός όπως θα δεις και από τα βίντεο, πως ενώ είναι ένας αξιολάτρευτος γάτος, γίνεται ακόμη πιο χαριτωμένος όταν δεν του πετυχαίνουν τα βίντεο και νευριάζει.

@thatlittlepuff

Always get a good mold ? ##thatlittlepuff ##catsoftiktok ##recipes ##whatshouldpuffdo

♬ original sound – ThatLittlePuff

Ακολούθησε τον και δες περισσότερα βίντεο εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό