17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Taylor Swift – Travis Kelce: Γιατί τόση εμμονή με τη σχέση τους;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική ρεπόρτερ Laura Okmin, ο Travis τόνισε πως η άφιξη της Taylor στο γήπεδο είναι αυτή που «έφερε μια ολόκληρη συνοδεία ανθρώπων που αγαπούν να την υποστηρίζουν και αγαπούν να υποστηρίζουν όλα όσα κάνει».

Ο Travis Kelce ξέρει πόσο κολλημένος είναι πολύς κόσμος με τη σχέση του. «Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος», δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για την επιρροή που ασκεί ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Taylor Swift.

Έχοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι έχει αυξηθεί το γυναικείο κοινό του αμερικανικού ποδοσφαίρου από το διάστημα που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με την γνωστή τραγουδοποιό, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί το γεγονός ότι ο αθλητής, που ψηφίστηκε ως ο αθλητής της χρονιάς στα People’s Choice Awards 2024, δεν παραξενεύεται με τον σχεδόν εμμονικό ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών.

Η Taylor Swift έδωσε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της μητέρας που πέθανε μετά τη νίκη των Chiefs

Κορίτσια ακολουθούν την Taylor Swift στο γήπεδο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική ρεπόρτερ Laura Okmin, ο Travis τόνισε πως η άφιξη της Taylor στο γήπεδο είναι αυτή που «έφερε μια ολόκληρη συνοδεία ανθρώπων που αγαπούν να την υποστηρίζουν και αγαπούν να υποστηρίζουν όλα όσα κάνει».

«Δεν θέλω να πιστέψουν ποτέ οι άνθρωποι της ομάδας ότι δεν είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ότι δεν είμαι συγκεντρωμένος στο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο ποδόσφαιρο και ότι δεν έχω όλη την προσοχή μου στη δουλειά μου και θέλω να είναι σίγουροι ότι είμαι υπεύθυνος στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας», τόνισε ακόμα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο αθλητής των Chiefs χαρακτήρισε χαριτωμένο και όμορφο το γεγονός ότι η παρουσία της Taylor Swift έφερε στο γήπεδο πατεράδες μαζί με τις κόρες τους.

Βρήκαμε το viral cut out παντελόνι της Taylor Swift -Τρεις παρόμοιες επιλογές για σένα

Τελικά, γιατί οι fans της Taylor Swift έχουν εμμονή με τη σχέση της με τον Travis Kelce;

Στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται, ο Travis Kelce αντιλαμβάνεται ότι οι fans της Taylor Swift έχουν πολύ στενή σχέση μαζί της. Η επιτυχία της και το γεγονός ότι το «The Eras Tour» κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, κερδίζοντας τον τίτλο της πιο κερδοφόρας περιοδείας στην ιστορία της μουσικής τα εξηγεί όλα. Πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί μία τόσο μεγάλη επιτυχία ενός καλλιτέχνη χωρίς να υπάρχει μεγάλη υποστήριξη του κοινού;

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Taylor Swift έχει επιλέξει να μην κρύψει αυτή τη σχέση, αδιαφορώντας για την κριτική, τα σχόλια και όλα όσα θα μπορούσε κανείς να της προσάψει (ξανά), είναι τελικά λόγος που δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για την προσωπική της ζωή.

Ποια Taylor; H Blake Lively ήταν η πιο stylish παρουσία του Super Bowl απογειώνοντας τα tracksuits

κεντρικής εικόνας: AP

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό