16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Tο «ΓΚΑΡΑΖ» έρχεται με νέο επεισόδιο την Κυριακή 10 Μαρτίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο νέο επεισόδιο του «ΓΚΑΡΑΖ» την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ, ο γεμάτος ενέργεια και χιουμοριστική διάθεση Ζήσης Ρούμπος, υποδέχεται την ανερχόμενη τραγουδίστρια Εvangelia και τον κωμικό της stand up σκηνής Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Η Ελληνοαμερικανίδα Εvangelia, με καταγωγή από την Κρήτη και επηρεασμένη από τη λύρα και το λαούτο, προσπαθεί να συνδυάσει την Pop με την Ethnic μουσική. Αν και αυτοδίδακτη στη μουσική, μετράει ήδη αρκετές επιτυχίες και συνεργασίες όπως με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα αλλά και με τον Νέγρο του Μοριά. Η ίδια εξηγεί στον Ζήση τί εξέλαβε ως σημάδιγια να τα παρατήσει όλα και να ακολουθήσει το όνειρό της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε το πεντοζάλι στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Στη συνέχεια, ο Ζήσης υποδέχεται τον δημοφιλή κωμικό -και όχι μόνο- Μιχάλη Μαθιουδάκη. Σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, και ήδη με τρεις solo παραστάσεις μας εξηγεί πως ο Έντι Μέρφι ήταν εκείνος που τον έκανε να ανακαλύψει την κωμωδία και το stand up την περίοδο της δραματικής σχολής. Oι παραστάσεις του με τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο είναι πλέον sold out, ενώ λέει πως η δυσκολότερη στιγμή για έναν κωμικό είναι να παίζει σε παράσταση και να μην προκαλεί το γέλιο στο κοινό.

Όλα αυτά και με άλλες αποκαλύψεις και φυσικά πολύ μουσική και τραγούδι σε άλλο ένα επεισόδιο του «ΓΚΑΡΑΖ», την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ αποκλειστικά στο Action 24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό