21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Suzuki Swift – Διαθέσιμο στη χώρα μας από 18450 Ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τέταρτη γενιά του εμβληματικού hatchback είναι πλέον πραγματικότητα και βρίσκεται στη χώρα μας! Το ολοκαίνουργιο SWIFT έχει εξελιχθεί σε ένα ακόμη πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό compact car, με μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και εξαιρετικό fun-to-drive χαρακτήρα, που επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της καθημερινής μετακίνησης. Το SWIFT αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και γεμάτα στυλ hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου το 2004 μέχρι και σήμερα.

Επίσης, έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και στην ελληνική αγορά, ως ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή υβριδικά αυτοκίνητα, κερδίζοντας τις καρδιές των οδηγών που αναζητούν ένα ευέλικτο και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Το μοναδικό design, η προηγμένη τεχνολογία και η εντυπωσιακή οικονομία το καθιστούν ένα από τα best-selling compact hatchbacks στην Ελλάδα.

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Suzuki βασίζεται στην κληρονομιά των προκατόχων του, προσφέροντας μια οδηγική εμπειρία που δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά δίνει προτεραιότητα στην άνεση, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Το SWIFT έχει κυκλοφορήσει σε 169 χώρες πραγματοποιώντας συνολικές πωλήσεις άνω των 9 εκατομμυρίων μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2024.

 
Η τιμή της έκδοσης GL είναι 18.450 ευρώ, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων LED φώτα, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, adaptive cruise control, οθόνη Infotainment 9 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, hill hold, σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας φώτων και πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης/άνεσης/ασφάλειας. Η έκδοση GL+ κοστίζει 19.530 ευρώ και η GLX 21.250 ευρώ (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό