23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor All Star – Spoiler: Η τελευταία αποχώρηση και οι 4 παίκτες που θα βρεθούν στο Γαλάτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Survivor All Star φτάνει σε λίγες ημέρες στο τέλος του μετά από 6 σχεδόν μήνες παραμονής των παικτών στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και οι παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Από το συμβούλιο του νησιού της Τρίτης (27/06) παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου, ενώ απόψε ένας ακόμη παίκτης θα αποχαιρετήσει οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που παρότι από πολλούς θεωρούνταν φαβορί δεν θα καταφέρει τελικά να βρεθεί στον τελικό, σύμφωνα με το spoiler που έχει κυκλοφορήσει.

Όσον αφορά τώρα το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star την επόμενη εβδομάδα και θα βρεθεί εκτός ημιτελικού και τελικού στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η τελευταία αποχώρηση από το Survivor All Star, στον Άγιο Δομίνικο.

Οι 4 παίκτες που πάνε Γαλάτσι

Με άλλα λόγια, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor All Star. Ο ημιτελικός του Survivor All Star αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό