23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor All Star Τελικός: Όσα συμβαίνουν στο live και δεν δείχνουν οι κάμερες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star Τελικός: Ήρθε η μεγάλη στιγμή του τελικού και όλα ήταν έτοιμα στο Άλσος Βεΐκου για να υποδεχτούν τους δύο φιναλίστ και φυσικά τον κόσμο που είχε σπεύσει εκεί για να δει live την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. 

Νίκος Μπάρτζης ή Σάκης Κατσούλης; Σε αυτή την ερώτηση θα απαντήσει ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωσή του αργά απόψε το βράδυ (11/7) όμως μέχρι τότε οι συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης που φτάνει στο τέλος του, είχαν ετοιμάσει μία μαγική βραδιά. Μία βραδιά που έκαναν ακόμα πιο γιορτινή και οι φαν των δύο φιναλίστ. Ειδικά του Νίκου Μπάρτζη που από χθες, βραδιά ημιτελικού, φώναζαν συνθήματα, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ δυνατή… κερκίδα!

Το έπαθλο του παιχνιδιού φυσικά είχε στηθεί από νωρίς στη σκηνή, με τους δύο φιναλίστ που το διεκδικούν να επιθυμούν διακαώς να το σηκώσουν.

Στον χώρο του live είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς οι πρώην παίκτες του Survivor All Star μόνο που σε αντίθεση με χθες που βρίσκονταν κοντά στους τέσσερις φιναλίστ σε κερκίδες πάνω στη σκηνή, σήμερα κάθονταν στις κερκίδες ανάμεσα στον κόσμο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον χώρο λίγο πριν ξεκινήσει το live:

Photo 1/10

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε φυσικά το παρών για να στηρίξει τον σύντροφό της. 

Photo 2/10

Το πολυπόθητο έπαθλο. 

Photo 3/10

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Όλγα Πηλιάκη, σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη. 

Photo 4/10

Το πολυπόθητο έπαθλο. 

Photo 5/10

Πυρετός προετοιμασιών λίγα λεπτά πριν το λάιβ. 

Photo 6/10

Η Μαριλένα Ρουμελιώτη ανάμεσα στο πλήθος. 

Photo 7/10

Κατάμεστο το θέατρο στο Άλσος Βεΐκου. 

Photo 8/10

H Βρισηίδα έχοντας μόνιμα αγκαλιά τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Photo 9/10

Ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζοντας τον κόσμο. 

Photo 10/10

Οι πρώην παίκτες ανάμεσα στο κοινό. 

ΔΕΣ ΤΗ – 10 PHOTOS

Φυσικά, στις κερκίδες τα συνθήματα τόσο για τον Νίκο Μπάρτζη όσο και για τον Σάκη Κατσούλη έδιναν και έπαιρναν. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Στα διαλείμματα επίσης, οι πρώην παίκτες είχαν αρκετή… δουλίτσα αφού έσπευδαν κοντά τους οι φαν τους για να βγάλουν μαζί τους selfies. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σε κάποιο διάλειμμα της βραδιάς, ο φακός απαθανάτισε τους δύο φιναλίστ στις θέσεις τους να περιμένουν με υπομονή τη συνέχιση της βραδιάς, αδημονώντας φυσικά για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μία από τις στιγμές που δεν έδειξαν οι κάμερες ήταν όταν κοντά στον Γιώργο Λιανό βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους και είχαν μία ολιγόλεπτη κουβέντα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό