18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Survivor All Star Τελικός: Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Σάκη & το φιλί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο για τους δυο φιναλίστ από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός πήρα στα χέρια του τον φάκελο με το όνομα του νικητή, την ίδια αγωνία όμως είχε και στις κερκίδες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης λοιπόν η αγαπημένη του μεγάλου νικητή –για δεύτερη φορά- πέταξε τα τακούνια της και έτρεξε στην αγκαλιά του για τον συγχαρεί! Το ζευγάρι φιλήθηκε με πάθος αγκαλιασμένο!

Η Μαριαλένα από την πρώτη στιγμή ήξερε πως ο Σάκης θα είναι εκείνος που θα το σήκωνε καθώς ξέρει καλύτερα από όλους ότι ο αγαπημένος της είναι αγωνιστής! Νωρίτερα εξάλλου, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό είχε προτρέψει άπαντες να τον ψηφίσουν μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση!

Photo 1/5

: NDP photo agency

Photo 2/5

: NDP photo agency

Photo 3/5

: NDP photo agency

Photo 4/5

: NDP photo agency

Photo 5/5

: NDP photo agency

ΔΕΣ ΤΗ – 5 PHOTOS

«Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε», είχε γράψει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό