18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος ξέσπασε σε λυγμούς – «Ζητάω συγνώμη, θα είμαι βράχος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Διάσημοι στο χθεσινό (15/1) επεισόδιο κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Αυτός ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος όταν άκουσε ότι είναι υποψήφιος αντέδρασε καθώς το θεώρησε άδικο.

Ο παίκτης όπως είδαμε στο σημερινό (16/1) επεισόδιο ξέσπασε σε κλάματα, διότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του τον θεωρεί αδύναμο, ενώ έχει φέρει νίκες και βοηθάει πάντα στις δουλειές της καλύβας.

«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο, είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση για την ομάδα μου ως ο πιο αδύναμος παίκτης. Αυτό είναι άδικο, εμένα με πνίγει για τον λόγο ότι εγώ σαν Κωνσταντίνος προφέρω στην συμβίωση, έχω χτίσει την καλύβα, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, μαζεύω καρύδες, φτιάχνω το αλάτι για όλους, κάθε φορά εγώ μόνος μου, φέρνω νίκες», είπε αρχικά ο παίκτης.

Και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια:«Όσο καλό και να τους κάνω, όσες νίκες και φέρω πάντα θα είμαι πάντα ο αδύναμος προς αυτούς, θα με ψηφίζουν συνέχεια γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους, στην παρέα τους, τους είμαι αντιπαθής δεν μπορώ να καταλάβω. Με βλέπει η οικογένειά μου και τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό