18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Survivor: Η αποθέωση του James στο Twitter, η συμβουλή του Μπάρτζη και οι σπόντες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Επιτέλους το Survivor έχει ενδιαφέρον» είπε το κοινό βλέποντας το πρώτο επεισόδιο με τον James και την Σταυρούλα μέσα στο παιχνίδι.

Και ναι, είναι γεγονός! Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες όλων των εποχών του Survivor, ο James Καφετζής μπήκε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Το είχαμε ακούσει, το περιμέναμε και να που λίγο μετά την έναρξη του επεισοδίου της 11ης Φεβρουαρίου ο James μαζί βέβαια, και με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, έκαναν την είσοδό τους στην ομάδα των Μαχητών.

H συμβουλή του Μπάρτζη

Σε ένα επεισόδιο που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως και «επεισόδιο του James» – όπως άλλωστε μπερδεύτηκε και είπε κι ο ίδιος εννοώντας την πρώτη του μέρα στο παιχνίδι – είδαμε τις εύστοχες σπόντες του, τη στρατηγική του με την Σταυρούλα στο flag race που «δούλεψε» φέρνοντας την ασυλία αλλά και στιγμές απείρου κάλλους με τον πανηγυρισμό και τις fun ατάκες του.

O James Καφετζής φαίνεται εξ αρχής πως μπήκε στο παιχνίδι για να το διασκεδάσει αλλά και να παίξει και πάλι με τους όρους του, κάτι που μάς θύμισε την δεύτερη συμμετοχή του «παλιού του γνώριμου», όπως είπε και ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό, Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος του έδωσε και μια συμβουλή πριν μπει στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ένας άλλος παλιός γνώριμος, ο Μπάρτζης, μου είχε πει μπες όσο πιο πολλά κιλά παραπάνω μπορείς. Κι αυτή τη φορά μπαίνω 100. Είχα μπει 97 τότε (σ.σ το 2021)» είπε ο James στο σχόλιο του Παππά βλέποντάς τον μετά από 3 χρόνια.

Να σου θυμίσω πως ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης κατά τη διάρκεια του Survivor το 2021, ήταν κολλητοί – μαζί και με την Άννα Μαρία Βέλλη – κάτι που ωστόσο, δεν συνεχίστηκε βγαίνοντας από το παιχνίδι. Παρότι, όμως οι δυο τους είχαν να συνομιλήσουν αρκετό καιρό, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του Survivor All Star το 2023, ο James στήριξε τον παλιό του φίλο μέσω των social media.

Οπότε δεν μάς κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως ο Νίκος Μπάρτζης θέλοντας ίσως να «ξεπληρώσει» την στήριξη που έλαβε, του έδωσε κάποιες συμβουλές γι’ αυτή τη δεύτερη φορά συμμετοχή του.

Η «μουτσούνα» της Ασημίνας, η «τζουτζούκα» και η 1η υποψήφια

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ο James όπως σου είπα πιο πάνω δεν ήταν ο μόνος που μπήκε στην ομάδα των Μαχητών, αφού και η Σταυρούλα φόρεσε την μπλε μπαντάνα. Μαζί τους μπήκε στους Μπλε και ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, ενώ στην ομάδα των Διασήμων προστέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Η προσθήκη ωστόσο, του James και της Σταυρούλας ήταν αυτή που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων, ενώ δεν χαροποίησε καθόλου ούτε τον Αλέξη Παππά από τους Διάσημους – ο οποίος έδειξε ψυχραιμία – αλλά ούτε και την Ασημίνα η οποία, όχι μόνο δεν χειροκρότησε όπως όλοι και η ομάδα της τον James και την Σταυρούλα κατά την είσοδό τους αλλά είχε και μια περίεργη έκφραση – «μουτσούνα» όπως είπε ο Γιώργος Λιανός – στο πρόσωπό της.

Και πώς να μην παίρνει αυτή την έκφραση όταν βλέπει μια παίκτρια με την οποία δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις να ξαναμπαίνει στο ριάλιτι, ακούγοντας παράλληλα και τις σπόντες του James σχετικά με το πόσο «σκούρα» θα τα βρει αγωνιστικά από ‘δω και στο εξής τόσο εκείνη όσο και η Δαλάκα με την είσοδο της Σταυρούλας.

Αν και η ίδια λοιπόν, προσπάθησε να «καλύψει» με τα λεγόμενά της την αρνητική της διάθεση απέναντι στην Σταυρούλα, το κοινό φυσικά που σχολίαζε τα τεκταινόμενα στο Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την αντίδρασή της.

Σχετικά με τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Καφετζής απέδειξε τόσο την αξία του αγωνιστικά, αφού έφερε δύο πόντους στους τρεις αγώνες που έπαιξε αλλά και στρατηγικά, αφού συμβούλεψε με απόλυτη επιτυχία τους συμπαίκτες του στο πώς να κινηθούν στα «ματσαρίσματα» με τους Κόκκινους.

Μάλιστα, αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού πως είπε στην Σταυρούλα να μην μπει για να διαλέξει εκείνη πρώτη κάποια αντίπαλο στα δεύτερα «ματσαρίσματα», αφού τόσο η Δαλάκα όσο και η Ασημίνα θα έβγαιναν να την επιλέξουν για να αποδείξουν την αξία τους, ως οι δύο καλύτερες παίκτριες των Διασήμων.

Κάπως έτσι, οι Μαχητές «κέρδισαν» να έχουν μία ακόμη δική τους επιλογή και τελικά, ο James μαζί με την Σταυρούλα κατάφεραν στο flag race να κερδίσουν την Ασημίνα και τον Ντάνιελ, φέρνοντας την ασυλία στην Μπλε ομάδα και επιβεβαιώνοντας .

Αυτό που έκλεψε ωστόσο, την παράσταση ήταν μετά το τέλος του αγώνα η ατάκα του James για την Σταυρούλα, η οποία ούσα μαζί του στο τελικό run, μάζευε μόνη της τα δισκάκια με τα οποία έπρεπε να πετύχουν τον στόχο, με εκείνον απλά να την παρακολουθεί, αφού είχε κουραστεί πολύ. Στην προσωπική του συνέντευξη λοιπόν, ο Καφετζής, είπε πως η στρατηγική τους δούλεψε ενώ χρησιμοποιώντας τη φράση από ένα γνωστό trend στο TikTok είπε: «Ποιος μαζεύει τις βολές; Η τζουτζούκα μου!».

Φυσικά, οι fans του παιχνιδιού τον αποθέωσαν για την ατάκα του, ενώ απ’ ότι φαίνεται James και Σταυρούλα θα είναι το νέο αχτύπητο δίδυμο της Μπλε ομάδας, με πολλούς να βλέπουν και τον Φάνη να γίνεται ένα από τα άτομα που θα κάνει παρέα. Άραγε James, Σταυρούλα και Φάνης θα είναι η τριάδα που θα αντικαταστήσει εκείνη του 2021, δηλαδή τους James, Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη;

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο James έχει έρθει πολύ διαβασμένος, αφού η στρατηγική του για αρχή επικεντρώνεται στην Ασημίνα και την Δαλάκα και το πώς να τις βάλει να έρθουν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Μην ξεχνάς ότι ο ίδιος έχει δει το επεισόδιο που οι δυο τους διαφωνούσαν για τα «ματσαρίσματα» και τον τίτλο της MVP γνωρίζοντας τι έχει πει η μία για την άλλη. Κάπως έτσι, θα δημιουργήσει ρήξη στην ομάδα των Κόκκινων, κάτι στο οποίο θα τον βοηθήσει και η αγωνιστικότητα της Σταυρούλας.

Όσο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή ήταν η Ζωή Ασουμανάκη, όπως είχαν προβλέψει οι Μαχητές, με την ίδια να μην δέχεται πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια των Κόκκινων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό