21.8 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Survivor: Η ένταση Τζέιμς – Ασημίνας, η αποκάλυψη του Γκιουλέκα και η νέα υποψήφια

Ειδήσεις Ελλάδα

H ένταση “χτύπησε κόκκινο” για μια ακόμη φορά στο Survivor την Δευτέρα το βράδυ, αφού οι σχέσεις μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, είναι τεταμένες. James Καφετζής και Ασημίνα Χατζηανδρέου, ήρθαν και πάλι σε αντιπαράθεση καθώς η παίκτρια των Κόκκινων έχει κατηγορήσει τον παίκτη των Μπλε, με αποτέλεσμα κι εκείνος να αντιδράσει πριν τον αγώνα λέγοντας: «Δράση αντίδραση είναι Ασημίνα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα παιχνίδια και να λες το κοντό και το μακρύ σου και μετά ‘α εγώ δεν έκανα τίποτα, μην με αναφέρετε’» είπε με την Ασημίνα του απαντά: «Πρόκειται για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα. Ότι έχω αρχηγικές τάσεις, ότι είμαι πρόεδρος».

Τότε ο Τζέιμς Καφετζής, συνέχισε εκφράζοντας το παράπονο του για όσα του έχει καταλογίσει: «Αυτοί με έχουν βγάλει μισογύνη. Το αρχηγικές τάσεις δεν είναι κατηγορία, το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία. Μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Πήρες την απάντηση που σου έδωσα. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλουν μισογύνη;».

Ο παίκτης, όμως, που σήκωσε το “γάντι” χθες και, μάλιστα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα social media ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχε μια μυστική συνομιλία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην τέντα την γιατρού, κατά την οποία χάραξαν κοινή στρατηγική με την κατά του James Καφετζή: «Τι απατεώνας είσαι τι απατεώνας. Δεν ήσουνα στην τέντα. Χθες με την Ασημίνα ήσουνα, είσαι τρελός; Τέτοιο απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου» είπε στον συμπαίκτη του στο Survivor.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν είχαμε μεγάλες αλλαγές, αφού οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για άλλη μία φορά από τους Μπλε με σκορ 12-10 και οδηγήθηκαν και πάλι σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού για να επιλέξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η Μαρία Αντωνά, λοιπόν, ήταν εκείνη που βγήκε από την κάλπη, η οποία μαζί με την Έλενα Αμανατίδου, είναι δυο κοπέλες που σίγουρα θα μονομαχήσουν την Τετάρτη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό