25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Όχι αυτό που όλοι νομίζουν», ισχυρίστηκε η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στην εκπομπή «Fay’s time» ήταν καλεσμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά από την αποχώρησή της από το Survivor. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της από τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Γιάννη Περπατάρη στο παιχνίδι.

«Το γόνατό μου είναι έτσι και έτσι. Τώρα που ξεκουράζομαι δεν πονάω τόσο πολύ. Περιμένω να κάνω εξετάσεις. Στο παιχνίδι γίνονται πολλά πράγματα παρασκηνιακά, αλλά φέτος εγώ αντιμετώπισα κάποια πράγματα πολύ διαφορετικά. Μπορεί να γινόταν διακοπή του αγώνα για δύο ώρες επειδή μπορεί οι παίκτες να διαφωνούσαν μεταξύ τους για πόντους», δηλώνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο παιχνίδι και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο. Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι. Δεν θα απαντήσω για τον Σάββα», απάντησε σε σχετική ερώτηση η παίκτρια του Survivor, χωρίς να κρύψει την αμηχανία της.

«Συναντηθήκαμε με τον Σάββα τώρα που γύρισα αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα, δεν ήμασταν οι δυο μας. Γενικά δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτά. Θέλω ο άλλος να είναι εκεί να με διεκδικεί. Τώρα γύρισα, τρεις μέρες είμαι εδώ», συμπλήρωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν νομίζω ότι η Κατερίνα Δαλάκα δέχθηκε πόλεμο ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Ο πόλεμος είναι κυρίως ψυχολογικός, όπως είχε γίνει και με μένα με τον Αλέξη Παππά, όταν άλλαξαν για πρώτη φορά οι ομάδες. Από αντίδραση έφερα 4 νίκες την επόμενη μέρα», τόνισε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό