24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Survivor ασυλία ατομική 9/3: Spoiler! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor ασυλία ατομική 9/3: Από νωρίς σας έχω αποκαλύψει ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Παρακάτω θα σας αποκαλύψω και τον παίκτη που θα πάρει την ατομική ασυλία.

Survivor ασυλία ατομική 9/3: Τα spoiler για το Survivor εδώ στο Sportime.gr είναι ατελείωτα έτσι λοιπόν σας έχουμε ακόμη ένα spoilerακι για το αποψινό επεισόδιο.

Νωρίτερα σας αποκάλυψα την ομάδα που θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και αυτή είναι η μπλε. Είδαμε από το τρέιλερ του Survivor πως ο στίβος μάχης είναι αυτός που ξεκινά από την πλωτή εξέδρα. Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι θα πρέπει να δώσουν ακόμη έναν αγώνα, αυτόν της ατομικής ασυλίας.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας θυμίσω ότι η Άννα Μαρία είναι αυτή που έχει την ασυλία από τους μπλε και ήδη έχεις διαβάσει ποιον θα… δώσει. Αν όχι κάνε απλά κλικ ΕΔΩ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Αρκετό ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα ψηφίσει απόψε η κόκκινη ομάδα, αλλά και ο παίκτης που θα κερδίσει την ατομική ασυλία ποιον θα υποδείξει.

Οι πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο λένε πως ο Γιώργος Κορόμι θα είναι ο παίκτης που θα φορέσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Μάλιστα θα είναι η δεύτερη διαδοχική που κερδίζει. Θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο παίκτης των κόκκινων που είχε κερδίσει και στο παρελθόν.

Θυμηθείτε το πως εδώ

 

Survivor Exclusive ⚡️Με ποια κριτήρια ψήφισαν οι παίκτες που δεν είδαμε χθες τον Νίκο;#SurvivorGR, νέο επεισόδιο απόψε στις 22:00, στον #SkaitvGR pic.twitter.com/FEO9CM85rH

— Survivor Greece (@SurvivorGreece) March 9, 2021

Όπως λοιπόν ενημερωθήκατε, οι Μπλε ήταν οι νικητές στο δεύτερο αγώνισμα Ασυλίας της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι, παρά το γεγονός πως είχαν τρία match points για να πάρουν τη νίκη, τελικώς οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής.

Δείτε πως:

Την ατομική ασυλία κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση ο Κόρο, ο οποίος στο συμβούλιο, όσοι είδατε το σημερινό αγώνισμα, θα καταλάβετε ποιον θα υποδείξει ως προτεινόμενο για αποχώρηση…

Πλέον, σειρά έχει το Συμβούλιο, όπου θα μάθουμε τους τρεις ακόμα υποψηφίους που θα συγκροτήσουν την τετράδα…

 

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό