18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Survivor: Απόψε η πρεμιέρα – Το πρώτο αγώνισμα και όσα θα δούμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ

«Ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει το Survivor 2024…», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός δίνοντας το «σήμα» για την έναρξη του νέου κύκλου του ριάλιτι.

Απόψε, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, το «Survivor» επιστρέφει και το παιχνίδι αλλάζει! Στο απόσπασμα που βλέπουμε, οι παίκτες βουτούν από το ελικόπτερο στη θάλασσα ενώ λίγο αργότερα ξεκινά το πρώτο αγώνισμα της χρονιάς.

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου!», οι συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα δυνατό έπαθλο: «Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει με αυτή την υπέροχη άφιξη των παικτών, που θα πέσουν από τα ελικόπτερα και θα προσπαθήσουν να κολυμπήσουν ως την ακτή για να τους καλωσορίσει ο Γιώργος Λιανός. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες παρέες από τα γραφεία και τα αεροπλάνα. Είναι λογικό σιγά σιγά να δημιουργούνται κάποιες κλίκες.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο είναι το τσακμάκι. Όποια ομάδα κερδίσει, θα έχει τη φωτιά. Το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται συνεργασία και επικοινωνία, ένας παίκτης θα ρίχνει στο στόχο και απευθείας μετά θα δούμε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας! Και μετά θα έχουμε συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο».

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, ή Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, θα πάνε χαλαροί στο πρώτο συμβούλιο;

Οι αλλαγές στους κανονισμούς

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.

Ντόμινο αλλαγών στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, όπου θα βλέπουμε αγωνίσματα αλλά και την αποχώρηση παίκτη στο συμβούλιο του νησιού. Όσον αφορά στη σειρά «Οι Πανθέοι», που προβαλλόταν καθημερινά στις 21.00; Η παραγωγή μυθοπλασίας παραμένει στην prime time, με διπλό επεισόδιο κάθε Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά με την λήξη της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν απέδωσε εμπορικά τα προσδοκώμενα, το κανάλι είναι ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα αξιώσεων που είδαμε στις οθόνες μας κι έτσι συνεχίζει να το στηρίζει τοποθετώντας το σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον χωρίς έντονο ανταγωνισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό