17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Super League, ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-2: Σπουδαίο «διπλό» οι Αρκάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Super League: Μεγάλης σημασίας νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του ΟΦΗ (0-2) που του δίνει πλεονέκτημα για την 6η θέση απέναντι στους Κρητικούς.

Τη σημαντικότερη μέχρι τώρα νίκη του στη σεζόν πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κρήτη. Οι Αρκάδες για την 15η αγωνιστική της Super League, επικράτησαν του ΟΦΗ με 2-0, εκμεταλλευόμενοι την καλή τους παρουσία και το σωστό «διάβασμα» της αναμέτρησης. Απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που συνεχίζει να διανύει κακή περίοδο.

Το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς απειλές για τις δύο ομάδες. Στο 21’ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση, με τον Φελίπε να βρίσκει χώρο και να σουτάρει, χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει. Τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, όταν ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

 

Οι ευκαιρίες άνηκαν στον ΟΦΗ, όμως το γκολ τελικά ήρθε απ’ τον Αστέρα. Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Καλτσάς γύρισε στον Μιριτέλο κι αυτός δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Η φάση εξετάστηκε απ’ το VAR Και το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια φάση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα. Το δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες προσπάθειες στα πρώτα του λεπτά, αλλά η καθοριστική φάση ήρθε στο 54’. Ο Καρώ ανέτρεψε τον Καλτσά και το πέναλτι υποδείχθηκε. Ο Ρεγκίς ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση για το 0-2!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με το σουτ του Νέιρα να μην φέρνει αποτέλεσμα στο 59’. Η μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει ο ΟΦΗ ήρθε στο 76’ με τον Γραμματικάκη να σταματά τον Φελίπε από απόσταση αναπνοής!

Στο 84’ ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Η πίεση του ΟΦΗ δεν έφερε καρπούς, το 0-2 δεν άλλαξε κι η ομάδα της Τρίπολης έφυγε με σπουδαία νίκη απ’ την Κρήτη. Οι Αρκάδες ανέβηκαν στους 20 βαθμούς και την 6η θέση, ενώ ο ΟΦΗ έμεινε στους 15 και είναι 8ος.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (60΄ Μαρινάκης), Βούρος, Καρώ (67΄ Λαμπρόπουλος), Θοράρινσον (72΄ Ριέρα), Τοράλ, Γκαγέγκος, Αμπαντά, Νέιρα, Μοσκέρα (60΄ Μπάκιτς), Φελίπε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Γκος (62΄ Αλάγκμπε), Μουνάφο (87΄ Βαλιέντε), Κρεσπί (75΄ Σίτο), Καλτσάς (87΄ Καρμόνα), Ζουγλής (75΄ Ντιαρά), Μιριτέλο

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό