22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Super League, Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη για playoffs με «μοιραίο» Χοβάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού, με το λάθος του Χοβάν στο 78′ να αναδεικνύει ως «ήρωα» τον Μιριτέλο.

Με τον Χουάν Μιριτέλο να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή», ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη την αναμέτρηση, «λυτρώθηκαν» από το γκολ του Αργεντινού φορ στο 78ο λεπτό, έχοντας περάσει αλλαγή στο ματς από τον Μίλαν Ράσταβατς λίγο νωρίτερα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Χοβάν να φέρει σημαντική ευθύνη.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία, που αρχίζουν και χάνουν σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία.

Για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η δεύτερη σερί νίκη, η οποία τον φέρνει στην έκτη θέση της κατάταξης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο (90’+3’ Αλάγκμπε), Γκος (59’ Σουρλής), Κρεσπί (60’ Σίτο), Καλτσάς, Ζουγλής (60’ Μπαρτόλο), Μάντζης (71’ Μιριτέλο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (72’ Πεταυράκης), Στάικος (72’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (84’ Τόμας), Χατζηστραβός (80’ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό