18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Street style vibes στην γκαρνταρόμπα σου με μία επίσκεψη στα πολυκαταστήματα notos!

Ειδήσεις Ελλάδα

Υιοθέτησε με εύκολο και απλό τρόπο τα street style looks με μια επίσκεψη στα πολυκαταστήματα notos. Τώρα μπορείς να φέρεις τις τάσεις κάθε εποχής στα μέτρα σου!

Ο «μήνας της μόδας» ολοκληρώθηκε και μετά από ατελείωτες ώρες που πέρασα scrollάροντας σε fashion reviews και Instagram reels, παρακολουθώντας τις Fashion Weeks σε όλο τον Πλανήτη, κατέληξα πως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι τους ήταν τα street style looks των It-Girls. Και βρήκα έναν πολύ εύκολο και απλό τρόπο να τα υιοθετήσω: επισκέφθηκα τα πολυκαταστήματα notos.

Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο: Στον απόηχο των Εβδομάδων Μόδας τα γήινα χρώματα, τα 70s patterns, οι νέες υφές, τα περίτεχνα κοψίματα, οι φεμινιστικές προσεγγίσεις και τα φουτουριστικά twists σε ρούχα και αξεσουάρ, έχουν κατακλύσει το feed μας. Mέτα από την «περιήγηση» μας στις 4 μητροπόλεις της μόδας τα fashion συμπεράσματα είναι πολλά. Η απλοποίηση κάποιων key pieces είναι δεδομένη, το ίδιο και η επικράτηση των comfort lines αλλά και μιας old school θηλυκότητας σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Τι άλλο είναι δεδομένο; To ότι ισχύει και για το πιο αγαπημένο, fashion κλισέ: «η πραγματική ιστορία της μόδας γράφεται στον δρόμο».

Οι street style εμφανίσεις των fashion connoisseurs, των γυναικών που βρίσκονται και front row στα πιο σπουδαία catwalks σε Ευρώπη και Αμερική, έχουν ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ό,τι άλλο είδαμε το τελευταίο διάστημα. Και αυτό οφείλεται στα κομψά style combos που επιλέγουν αλλά και στα edgy outfits που τολμούν να «δοκιμάσουν» τη δυναμική τους εκτός ντεφιλέ. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν style inspo για πολλές από εμάς και εγώ τρέχω να γράψω το όνομά μου πρώτη σε αυτήν τη μεγάλη λίστα που έχουν street style looks κολλημένα στο mood board τους. Τι έκανα, λοιπόν, μόλις τελείωσα την «αποδελτίωσή» μου για τη σεζόν; Επισκέφθηκα τα notos και ανανέωσα την γκαρνταρόμπα μου με τον πιο stylish τρόπο. Διάλεξα φορέματα, τσάντες, ρολόγια, παπούτσια, παλτό, παντελόνια και tops τα οποία είναι ό,τι πρέπει για να είσαι κομψή 24/7 αλλά και για να κάνεις «copy the looks» που θα δεις παρακάτω. Μπορείς να φέρεις τις τάσεις κάθε εποχής στα μέτρα σου αρκεί να έχεις τα πολυκαταστήματα notos στο πλευρό και χώρο στην ντουλάπα σου για τις νέες προσθήκες που θα κάνεις φεύγοντας από εκεί. Τόσο απλό, όσο ένα πετυχημένο street style look που θα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σου.

#1 Casual Combo

Mε ένα denim παντελόνι και ένα knitwear μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Και με μία designer bag σαν και αυτή που μπορείς να βρεις στα notos.

Copy the look:

American Vintage γυναικεία μπλούζα μονόχρωμη “Bozy” Κρέμ | notos

DKNY γυναικείο τζην παντελόνι ψηλόμεσο cropped Straight Fit Denim Blue | notos

Marc Jacobs γυναικεία δερμάτινη τσάντα ώμου “The J Marc” Καφέ | notos

#2 Slip dress for ever

Tίποτα πιο θηλυκό και κομψό από την αιθέρια κίνηση ενός slip dress. Φόρεσέ το με μπότες το πρωί και με πέδιλα το βράδυ και δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητη.

Copy the look:

Twinset γυναικείο midi φόρεμα αμάνικο με διακοσμητική δαντέλα Straight Fit Μπορντό | notos

Coccinelle γυναικεία δερμάτινη τσάντα ώμου μονόχρωμη με ασύμμετρο σχέδιο “Zelda” Μαύρο | notos

Versace Jeans Couture γυναικείες μπότες ιππασίας μονόχρωμες με μεταλλική αγκράφα Μαύρο | notos

#3 Mini dress squad

Ένα αέρινο, mini φόρεμα είναι κατάλληλο για να κάνεις layering φορώντας το πάνω από skinny παντελόνι αλλά είναι και ό,τι πρέπει για ένα 70s inspired look αν φορεθεί με μπότες και ζώνη.

Copy the look:

Desigual γυναικείο mini φόρεμα με all-over παγιέτες “Saturno” Μαύρο | notos

DKNY γυναικεία τσάντα χειρός μονόχρωμη με μεταλλικό λογότυπο και διακοσμητικό μπρελόκ “Bryant” Μαύρο | notos

Camper γυναικείο μποτάκι ankle μονόχρωμο με φαρδύ τακούνι “Kiara” Μαύρο | notos

#4 The puffer jacket edition

Ποιος είπε ότι τα παραδοσιακά, «φουσκωτά» μπουφάν που φορούσαμε στα 90s δεν είναι κατάλληλα και για fashion forward εμφανίσεις που ξεφεύγουν από το athleisure; Όποιος και να το είπε, λοιπόν, είχε άδικο!

Copy the look:

Iceberg γυναικείο midi φόρεμα ζιβάγκο με logo print “Loose Fit” Μπεζ | notos

Gant γυναικείο μπουφάν αδιάβροχο με puff σχέδιο Cropped Fit Κεραμιδί | notos

Mexx γυναικεία μποτάκια faux leather “Kiwi” Ταμπά | notos

#5 Print on Print

Το φθινόπωρο μπορεί να γίνει πιο αισιόδοξο και πιο φωτεινό αν επενδύσεις σε αντίστοιχα ρούχα που λειτουργούν ως «mood fixers» και έχουν μοτίβα. Πολλά μοτίβα.

Copy the look:

Suncoo γυναικείο midi φόρεμα chemisier με all-over geometrical print “Cherin” Πολύχρωμο | notos

Lacoste γυναικεία τσάντα crossbody με all-over monogram print και ανάγλυφο λογότυπο Μπεζ | notos

Swatch unisex ρολόι “Clearly Skin” | notos

#6 The «new» preppy style

Ξέχνα τις καθωσπρέπει φουστίτσες και τα καρό πουκαμισάκια. Το νέο preppy style είναι αρκετά πιο «dark» και άκρως πιο ενδιαφέρον.

Copy the look:

ba&sh γυναικεία μπλούζα μονόχρωμη Off The Shoulder “Bardot” Εκρού | notos

DKNY γυναικεία midi φούστα μονόχρωμη με ασύμμετρο σχέδιο και logo tape Μαύρο | notos

Vans γυναικεία sneakers με κορδόνια “Old Skool Stacked” Μπεζ | notos

#7 The «Neutrals» are back!

Διαχρονικά κομψά κομμάτια, όπως ένα μπεζ παλτό ή ένα ταμπά φόρεμα, είναι πάντα σωστές επιλογές για ladylike εμφανίσεις εντός και εκτός γραφείου.

Copy the look:

Kocca γυναικείο mini φόρεμα με all-over animal print και puff μανίκια “Vulle” Καφέ / notos

Kocca γυναικείο σετ παλτό με αμάνικο μπουφάν μονόχρωμο “Hupo” Μπεζ / notos

Clarks γυναικεία loafers δερμάτινα με διακοσμητικά κρόσια “Orinoco 2” Καφέ | notos

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό