16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Stoiximan Super League: Ξεχωρίζει η ματσάρα κορυφής ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεγάλο ματς κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ – ΟΦΗ

Η ΑΕΚ μετά την πεντάρα κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να αρχίσει να χτίζει σερί για να εκμεταλλευτεί και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της στην κορυφή υποδεχόμενη στις 16:00 τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κρητικούς να έχουν το μυαλό τους και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ένωση δεν ανακοινώνει αποστολές και η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή μια ώρα πριν τη σέντρα με την ενδεκάδα. Ο Σιντιμπέ κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και είναι διαθέσιμος για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία και τον Ρότα που εκτίει τις τρεις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, ενώ εκτός παραμένει ο Γαλανόπουλος.

Στον ΟΦΗ ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει στους Τοράλ και Μοσκέρα, στους τιμωρημένους Βούρο και Νέιρα, ενώ εκτός είναι κι ο Μπάουμαν αλλά κι ο Καρώ. Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπαντά, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Θεοδοσουλάκης, Μπακού, Ριέρα, Αποστολάκης, Ντίκο, Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Σημαντικό ματς για την προσπάθεια κατάληψης της 6ης θέσης που οδηγεί στα play-off διεξάγεται στις 17:30 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Αστέρα ο Τσιφτσής. Εκτός βρίσκεται ο Αλάγκμπε που είναι τιμωρημένος, όπως και ο τραυματίας Παπαδόπουλος. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σίτ, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν ο Καμαρά λόγω των υποχρέωσεών του με την εθνική Γουινέας, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε το Σάββατο στην Ελλάδα, ο Φριντζόνσον που ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει, ο Ιμερέκοφ που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο τιμωρημένος Γιουμπιτάνα. Κανονικά προπονείται και ο Τζοβάρας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του. Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, με τους Ηπειρώτες να παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και να είναι σε δύσκολη θέση.

Για τον Ολυμπιακό που δεν ανακοινώνει αποστολή, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεδομένα δεν υπολογίζει τους Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλο λόγω καρτών. Ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των Ελ Αραμπί και Μπιέλ, ενώ από προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούνταν τόσο ο Πορόζο όσο και ο Ρίτσαρντς. Πιθανό είναι το ντεμπούτο των Όρτα και Τσικίνιο στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα υπολογίζει στους Γκέργκελι Νάγκι και Ζόρντι Οσέι-Τούτου που αποκτήθηκαν τελευταία. Από την άλλη, υπάρχουν τέσσερις βασικές απουσίες αφού ο Λέο με ενοχλήσεις στο ισχίο δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Τζίνο, Παμλίδης και Παντελάκης. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Νάγκι, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κύρκος, Κιάκος, Λιάσος, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Έφορντ, Τούτου, Τσαούσης και Τζίμας.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Στις 20:30 στην Τούμπα λαμβάνει χώρα το μεγάλο ματς της ημέρας, η «μάχη» κορυφής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη θέση με 44 βαθμούς.

Μοναδική απουσία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή του Βιεϊρίνια, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .

Στον Παναθηναϊκό ο Χουάνκαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Οι Παλάσιος-Σένκεφελντ δεν κατάφεραν να είναι στα πλάνα του Τερίμ, ο οποίος υπολογίζει στους Τσέριν και Γερεμέγεφ. Η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

16.00: ΑΕΚ – ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 1)17.30: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NS PRIME)19.30: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE SPORTS TV 1)20.30: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS PRIME)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό