23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Step by step πώς να πετύχετε το φυσικό μακιγιάζ της Hailey Bieber

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hailey Bieber είναι το αγαπημένο μας it girl! Σε κάθε της εμφάνιση μας εμπνέει είτε με το στυλ της είτε με το μακιγιάζ της.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της η σύζυγος του Justin Bieber υιοθέτησε ένα φυσικό μακιγιάζ που λατρέψαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε. Η διάσημη makeup artist Mary Phillips δημιούργησε στο πρόσωπο της Hailey το ιδανικό φυσικό μακιγιάζ με μία τεχνική που έχει γίνει viral στο TikTok.

Ποια είναι αυτή; Αυτή του underpainting. Όπως και στη ζωγραφική, το underpainting αφορά μία στρώση χρώματος που λειτουργεί σαν βάση για τα υπόλοιπα χρώματα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο μακιγιάζ.

How to:

Για να επιτύχετε την τεχνική underpainting, περνάτε όλα σου τα χρώματα, το ρουζ και το προϊόν contouring, σε γυμνό δέρμα, πριν εφαρμόσετε κάποιο προϊόν κάλυψης. Με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιείτε ελάχιστο foundation ή μάλλον δεν υπερβάλλετε στις ποσότητες που χρειάζεστε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ δροσερό και φυσικό, και δεν τονίζει δερματικά προβλήματα όπως για παράδειγμα οι διεσταλμένοι πόροι, που συνήθως φαίνονται περισσότερο με το πολύ foundation.

Αν, θέλετε αν αντιγράψετε την τεχνική βήμα-βήμα δείτε παρακάτω το how to με πρωταγωνίστρια τη Hailey Bieber.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό