20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Squid Game: Έρχεται η δεύτερη σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκατομμύρια είναι οι συνδρομητές του Netflix που αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Squid Game», ο οποίος έρχεται το 2024 και, μάλιστα, ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.

Μαζί με αυτό, οι θαυμαστές της σειράς που έγινε επιτυχία, έχουν την ευκαιρία να δουν και κάποιες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Ο νέος κύκλος ακολουθεί την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχει μια νέα προσθήκη, ένας χαρακτήρας, τον οποίο θα υποδυθεί η δημοφιλής ηθοποιός Park Gyu-young (It’s Okay to Not Be Okay).

Σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στην κορεατική εκπομπή KBS πριν μερικούς μήνες, ο δημιουργός Dong-hyuk της σειράς αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με το Netflix για μια τρίτη σεζόν, λέγοντας: «Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix και για τρίτη σεζόν και σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα».

Η υπόθεση του «Παιχνιδιού»

Στην υπόθεση της σειράς, ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό