23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

So fresh! Αυτά είναι τα καθαριστικά που χρειάζεσαι για τις διακοπές σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζεις να βλέπεις την επιδερμίδα του προσώπου σου ταλαιπωρημένη; Μήπως δεν την καθαρίζεις σωστά;

Θεωρείς, ότι ακολουθείς κατά γράμμα την skincare routine σου, αλλά συνεχίζεις, να βλέπεις την επιδερμίδα του προσώπου σου ταλαιπωρημένη… Μήπως δεν την καθαρίζεις σωστά; Εκτός από την ενυδάτωση και την απολέπιση, το πιο σημαντικό step για μία λαμπερή και λεία επιδερμίδα είναι, ο καθαρισμός.

Η Margot Robbie έκανε το manicure που θα σε κάνει να πεις «come on, Barbie, let’s go party»

Τα καθαριστικά προϊόντα δεν αφαιρούν μόνο το μακιγιάζ. Απομακρύνουν από την επιδερμίδα τους ρύπους, τις σκόνες και τις βρωμιές που μένουν πάνω στην επιφάνεια του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, τα καθαριστικά ενυδατώνουν παράλληλα την επιδερμίδα και της χαρίζουν φρεσκάδα και ζωντάνια που τη συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ.

Stay Fresh & Clean

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου είναι το ίδιο σημαντικός τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Το πρωί τα καθαριστικά θα ενυδατώσουν το δέρμα και θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα να δεχθεί το μακιγιάζ, ενώ το βράδυ θα αφαιρέσουν όλα τα προϊόντα και θα τη βοηθήσουν, να αναπνεύσει σωστά. Αν το πρωί, λόγω δουλειάς αμελείς τον καθαρισμό του προσώπου, το βράδυ η καθαρή επιδερμίδα είναι το Α και το Ω για ένα υγιή δέρμα. Γιατί; Γιατί το βράδυ η επιδερμίδα μένει τις περισσότερες ώρες χωρίς μακιγιάζ και εκεί βρίσκει χρόνο να ξεκουραστεί και να αποκτήσει ξανά την ελαστική και φρέσκια όψη της.

Εκτός, από την ενυδατική κρέμα τα must have items, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου σε αυτές τις διακοπές είναι τα καθαριστικά προϊόντα. Αν λοιπόν, η επιδερμίδα του προσώπου σου είναι θαμπή και ταλαιπωρημένη παρά την περιποίηση που της προσφέρεις, ίσως να πρέπει να δώσεις παραπάνω σημασία στον καθαρισμό σου.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες το καθαριστικό που θα σε συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι και θα σου χαρίσει μία λεία, καθαρή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Shopping Time:

LIERAC, The Cleansing Foam 

BIOTHERM, HYDRA MINERAL CLEANSER TONING MOUSSE

Nivea, Derma Skin Clear Anti – Blemish Wash Gel

Clinea, Balance Spell Gel

Apivita, Cleansing Micellar Water 

Caudalie, Vinoclean Instant Foaming Cleanser

Garnier, Vitamin C Gel Wash for Bright Skin

7 sexy αρώματα που θα κάνουν τις καλοκαιρινές νύχτες πιο καυτές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό