16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Sirens of the Deep, νέα animated ταινία έρχεται στο Netflix

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 4η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Witcher θα καθυστερήσει αρκετά, παρά το γεγονός ότι έληξαν οι απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Hollywood, ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό θα έχουμε αντικατάσταση του Henry Cavill με τον Liam Hemsworth για τον ρόλο του Geralt of Rivia.

Παρόλα αυτά, η Netflix δεν σκοπεύει να αφήσει τους fans παραπονεμένους και γι’ αυτό ετοιμάζει μια νέα animated ταινία με ονομασία The Witcher: Sirens of the Deep. Τα γεγονότα της ταινίας τοποθετούνται χρονικά στο μέσο της πρώτης σεζόν της live-action τηλεοπτικής σειράς, με την υπόθεση να βασίζεται στην ιστορία A Little Sacrifice. 

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει τα εξής:

Ο Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, προσλαμβάνεται για να διερευνήσει μια σειρά επιθέσεων σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, αλλά σύντομα θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας διαμάχης που κρατά αιώνες. Εκεί θα πρέπει να αναζητήσει την βοήθεια των φίλων του – παλιών και νέων – προκειμένου να λύσει το μυστήριο προτού οι αντιπαλότητες μεταξύ των δύο βασιλείων εξελιχθούν σε κανονικό πόλεμο.

Το The Witcher: Sirens of the Deep αναμένεται στα τέλης της επόμενης χρονιάς και αξίζει να σημειωθεί ότι την φωνή στον Geralt θα χαρίσει ο Doug Cockle, ο voice actor του The Witcher 3: Wild Hunt.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό