20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Scorpios Bar: Τα ξαναβρήκαν οι δυο φίλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Φιλιωμένες μετά την παρεξήγηση εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής η viral υπάλληλος και η ιδιοκτήτρια του Scorpios bar Μαρίνα Μπομπέτσι και Μαρία Ιορδάνοβα.

Μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας Μπομπέτσι ότι απολύθηκε λόγω αντιζηλίας της εργοδότριας – φίλης της επειδή έγινε αναγνωρίσιμο πρόσωπο, οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή και να αφήσουν τις κόντρες.

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, με τη Μαρίνα να συμφωνεί, θέλοντας να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα. «Όλα καλά, αγαπιόμαστε, πραγματικά υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, τα βρήκαμε και συνεχίζουμε…» είπε στο protothema.gr η Μαρίνα Μπομπέτσι.

H πληθωρική υπάλληλος έγινε viral στο TikTok με την χαρακτηριστική ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα, μπαμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε.

Όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό On Time, η ίδια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι του καταστήματος έλαβαν την απόφαση να την απολύσουν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μπαρ, Μαρία Ιορδάνοβα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να την απολύσει. Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια

«Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξή της η Μαρίνα Μπομπέτσι.

«Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;”. Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…» πρόσθεσε εξηγώντας το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό