17.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Από τρία μοντέλα θα αποτελείται η σειρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης τον Ιανουάριο υποστήριξαν ότι η σειρά Galaxy S24 της Samsung, που αναμένεται να φτάσει το 1ο τρίμηνο του 2024, θα περιλαμβάνει δύο αντί για τρία μοντέλα – το Galaxy S24 και το Galaxy S24 Ultra.

Υπονοήθηκε, δηλαδή, ότι το Galaxy S24+ εγκαταλείφθηκε από την εταιρεία. Ωστόσο, νέα αποκάλυψη υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβεί και η σειρά S24, όπως συνέβη και με τη σειρά S23, θα περιλαμβάνει μοντέλα vanilla, Plus και Ultra.

Πιο συγκεκριμένα, τα SamMobile και GalaxyClub, ισχυρίζονται ότι η σειρά Galaxy S24 έχει την κωδική ονομασία “Muse” από τη Samsung και υπάρχουν τρεις διαφορετικές κωδικές ονομασίες για τα smartphone – Muse 1, Muse 2 και Muse 3.

Το Galaxy S24 Ultra έχει την κωδική ονομασία Muse 3, επομένως τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ προφανώς έχουν την κωδική ονομασία Muse 1 και Muse 2, αντίστοιχα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ακόμα ότι το Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ, αντικαθιστώντας τη μονάδα τηλεφακού 3x που εμφανίζεται στο Galaxy S23 Ultra.

Τον Απρίλιο, ακούσαμε ότι η Samsung θα άφηνε τον τηλεφακό 3x από το S24 Ultra υπέρ ενός ενιαίου μεταβλητού διπλωμένου τηλεφακού με ζουμ 3-10x.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό