24.2 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Book2 Pro 360: Αποκαλύφθηκε με chipset Snapdragon 8cx Gen 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Book2 Pro 360 με τεχνολογία Intel τον Φεβρουάριο, αλλά τώρα έχει μια νέα έκδοση σχεδόν έτοιμη – αυτή που θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8cx Gen 3 της Qualcomm. Το νέο μοντέλο ανακοινώθηκε στη Νότια Κορέα και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου με τιμή 1,89 εκατομμύρια KRW (περίπου 1.400 ευρώ).

Το 8cx Gen 3 ήταν το πρώτο chipset 5nm για συσκευές Windows-on-ARM και έφερε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση όταν κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους. Σε σύγκριση με το Gen 2, προσφέρει +85% απόδοση CPU πολλαπλών πυρήνων, +60% απόδοση GPU και το NPU έφτασε στα 29 TOPS.

Σε σύγκριση με την έκδοση Intel, το laptop είναι το ίδιο με 13,3”, εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό με μόλις 1,04 κιλά και 11,5 χιλιοστά. Η οθόνη AMOLED μπορεί να γυρίσει 360°, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet για να σημειώνετε ότι θέλετε με τη γραφίδα S Pen που περιλαμβάνεται.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί αισθητά. Η έκδοση που τροφοδοτείται με Snapdragon μπορεί να διαρκέσει έως και 35 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση, ενώ το μοντέλο Intel ξεπερνά τις 21 ώρες. Αυτό έχει επίσης συνδεσιμότητα με ενσωματωμένη υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6E. Είναι ακριβότερο, ωστόσο.

Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για εταιρική χρήση καθώς συνοδεύεται από Windows 11 και ακολουθεί τις προδιαγραφές Secured-Core PC της Microsoft. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν τα Windows.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό