27.4 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται, και τώρα το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει με το Samsung Galaxy S25 Ultra.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια τριάδα νέων διαρροών σχετικά με τις κάμερες αυτού του τηλεφώνου, αλλά δεν συμφωνούν όλες μεταξύ τους – ή με όσα ακούσαμε προηγουμένως.

Πρώτα, η πιο λεπτομερής διαρροή, η οποία προέρχεται από το @ISAQUES81 στο X. Ισχυρίζεται ότι αντί να έχει τέσσερις πίσω κάμερες όπως το Galaxy S24 Ultra, το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει μόνο τρεις.

Προφανώς, θα έχει μια κύρια κάμερα 200MP όπως το τρέχον μοντέλο, με το ίδιο μέγεθος αισθητήρα, αλλά με τη δυνατότητα να απορροφά περισσότερο φως. Θα έχει επίσης προφανώς την ίδια κάμερα 12MP f/2.2 με το S24 Ultra. Εκεί που τα πράγματα θα μπορούσαν να διαφέρουν πραγματικά είναι στο μέτωπο του τηλεφακού.

Υποτίθεται ότι η κάμερα 3x τηλεφακού θα χαθεί, αφήνοντας μόνο έναν φακό περισκοπίου. Αλλά αυτό προφανώς δεν θα είναι το ζουμ 5x που βρέθηκε στο Galaxy S24 Ultra. Μάλλον, το Samsung Galaxy S25 Ultra λέγεται ότι έχει μεταβλητό ζουμ με δύο εστιακές αποστάσεις. Ένα από αυτά θα είναι προφανώς κάπου μεταξύ 4-5x και το άλλο 6-7x.

Θα έχει επίσης προφανώς έναν “μεγάλο αισθητήρα” και για όσους θέλουν να τραβήξουν 3x λήψεις, η Samsung υποτίθεται ότι πιστεύει ότι ο κύριος αισθητήρας θα μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς καμία απώλεια ποιότητας. Με άλλα λόγια, ενώ το Samsung Galaxy S25 Ultra μπορεί να χάσει μια τηλεφακό κάμερα, θα μπορούσε να προσφέρει τα ίδια επίπεδα οπτικού ζουμ, συν ένα επιπλέον στα 6-7x.

Ωστόσο, επειδή η πηγή δεν έχει μεγάλο ιστορικό και ο αξιόπιστος Ice Universe απάντησε ότι η κάμερα 3x θα παραμείνει, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Ακούσαμε επίσης από τον Revegnus ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει τον ίδιο κύριο αισθητήρα με το S24 Ultra, αντί για τον ελαφρώς διαφορετικό που αναφέρθηκε παραπάνω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό