19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy A35: Βίντεο αποσυναρμολόγησης αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A35 τον περασμένο μήνα και, μαζί με το Galaxy A55, φαίνεται πως είναι οι mid-range ήρωες της κορεατικής εταιρείας για το 2024.

Tώρα, το γνωστό κανάλι του YouTube PBKreviews μόλις ολοκλήρωσε την πλήρη αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του A35 και ανέβασε τη διαδικασία.

 

Για να μπείτε μέσα στο A35, όλα ξεκινούν με την αφαίρεση της γυάλινης πίσω πλάκας με έναν στεγνωτήρα μαλλιών. Η πίσω πλάκα αποκαλύπτει πολλές βίδες που χρειάζονται ξεβίδωμα. Έπειτα, χρειάζεται η αποσύνδεση πολλών καλωδίων, η αφαίρεση της κύριας πλακέτας που περιέχει τις πίσω κάμερες, η μονάδα ανάγνωσης καρτών SIM και μνήμης, καθώς και τα τσιπ. Μετά από περισσότερες αποσυνδέσεις καλωδίων και ξεβίδωμα μιας βίδας, βγαίνει η υποσανίδα. Η μπαταρία έχει μια γλωττίδα έλξης για να σας βοηθήσει να την αφαιρέσετε και κάτω από αυτή βρίσκεται ένας μεγάλος θάλαμος ατμών.

Μόλις ολοκληρωθεί η αποσυναρμολόγηση, η επανασυναρμολόγηση βασικά περνάει από τα ίδια ακριβώς βήματα αλλά αντίστροφα. Στο τέλος, το Galaxy A35 έλαβε βαθμολογία επισκευής 8,5 στα 10 (όπου το 10 σημαίνει πιο επισκευάσιμο και το 0 σημαίνει λιγότερο επισκευάσιμο). Το τηλέφωνο συγκέντρωσε μέγιστους βαθμούς για τη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων και την ευκολία αντικατάστασης της μπαταρίας και υψηλού βαθμούς για την εσωτερική οργάνωση και τον χρόνο που απαιτείται για επισκευές, την ευκολία αντικατάστασης της οθόνης και την ευκολία αντικατάστασης άλλων διάφορων εξαρτημάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό