16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ross Brawn: Η Formula 1 μπορεί και χωρίς την Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την Ferrari να μην δείχνει πρόθυμη να μειωθεί το budget cap κάτω από τα 145 εκατ. δολάρια ετησίως, ο Ross Brawn, σε συνέντευξή του στην Corriera dello Sport είπε πως η Formula 1 μπορεί και χωρίς την Ferrari.
Μπορεί να υπάρξει πρωτάθλημα με 18 μονοθέσια, ή ακόμη και με 16. Μισώ να τους βλέπω να φεύγουν, αλλά η παρουσία της Ferrari δεν είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,
δήλωσε ο Brawn και πλέον γεννάται το ερώτημα εάν η Ferrari εξετάζει να αποχωρήσει από την Formula 1.

Ο Chase Carey, το αφεντικό της Formula 1 αναφέρθηκε σήμερα στις συνομιλίες που γίνονται και με τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος για το budget cap. Με ορισμένες ομάδες να πιέζουν το πλαφόν να μειωθεί κάτω από τα 100 εκατ. δολάρια ετησίως, προκειμένου το άθλημα να γίνει βιώσιμο γι’αυτές, ο Carey είπε πως:
Οι συζητήσεις θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του μακροπρόθεσμου μέλλοντος της Formula 1 και θα την καταστήσουν μια πιο υγιής επιχείρηση για όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά καθώς ασχολούμαστε με τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.
Όλα τα σχέδια μας υπόκεινται προφανώς σε αλλαγές, καθώς έχουμε ακόμα πολλά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και όλοι μας βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά λόγω του ιού.
Όλοι θέλουμε ο κόσμος να επιστρέψει σε αυτόν που γνωρίζουμε και αγαπάμε, ωστόσο αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνει με τον σωστό και ασφαλέστερο τρόπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό