23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Rolls-Royce Black Badge Ghost Ekleipsis Private Collection

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rolls-Royce βγάζει στην αγορά μια περιορισμένης παραγωγής έκδοσης της Ghost Black Badge που εμπνέεται από την ολική έκλειψη ηλίου, με μια να συμβαίνει το Σάββατο 14 του μήνα. Η αυτοκινητοβιομηχανία γέμισε το πολυτελές σεντάν με πολλά μοτίβα του ουράνιου φαινομένου, ενώ θα το κατασκευάσει σε μόλις 25 παραδείγματα, τα οποία ήδη έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου είναι το κινούμενο Starlight Headliner. Όταν ξεκινά ο κινητήρας, ένας κύκλος 940 LED αστεριών εμφανίζεται στον ουρανό του αυτοκινήτου, με 192 ακόμη αστέρια να βρίσκονται διάσπαρτα στον ουρανό του αυτοκινήτου, αντιπροσωπεύοντας το φαινόμενο μιας έκλειψης ηλίου, με το στέμμα του ήλιου, συχνά ορατό κατά τη διάρκεια μιας ολικής έκλειψης ηλίου, να αναπαράγεται κάθε φορά που οι πόρτες κλείνουν και ο οδηγός ξεκινά τον κινητήρα. Ο κύκλος διαρκεί ακριβώς 7 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα, τον μεγαλύτερο δυνατό χρόνο που μπορεί να συμβεί μια έκλειψη, πριν η οροφή επιστρέψει σε έναν αστερισμό έναστρου ουρανού.
Η Rolls-Royce Black Badge Ghost Ekleipsis Private Collection είναι βαμμένη στο χρώμα Lyrical Copper έχοντας πορτοκαλί Mandarin λεπτομέρειες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Το ταμπλό διαθέτει 1.846 χαραγμένα με λέιζερ αστέρια, δημιουργώντας ένα “συμβολικό χρονοδιάγραμμα μιας ολικής έκλειψης ηλίου”. Δίπλα στο μοτίβο της έκλειψης ηλίου του ταμπλό βρίσκεται ένα μοναδικό ρολόι με διαμάντι 0,5 καρατίων. Αντιπροσωπεύει ένα μόνο φωτεινό σημείο που εμφανίζεται στο περίγραμμα της Σελήνης ακριβώς όπως καλύπτει και αποκαλύπτει τον ήλιο.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ενσωματώνει έναν πολύτιμο λίθο στο πλαίσιο ενός ρολογιού που τοποθετεί στα αυτοκίνητά της, ενώ έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες δοκιμές για να διασφαλίσει πως το διαμάντι θα παραμείνει στη θέση του κατά τη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου.
Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 6,75-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 600 ίππων, με την κίνηση να στέλνεται και στους δύο άξονες μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό