16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Restomod της Porsche 911 997 από την Edit Automotive

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Edit Automotive παρουσίασε το g11, μια restomod δημιουργία που βασίζεται στην 6η (997) γενιά της Porsche 911. Σχεδιασμένο από τον Petr Novague, η Edit αναφέρει πως το μοντέλο της “αγκαλιάζει τη φιλοσοφία της απλότητας για να παρέχει μια καθαρή σύνδεση μεταξύ οδηγού και μηχανής”.

Η Edit Automotive θα κατασκευάσει μόλις 99 αυτοκίνητα, τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι εμπνευσμένα από την αρχική 911 και αναζωπυρώνουν το πάθος για την τέχνη της οδήγησης. Μηχανικά προσφέρονται είτε με τον 3,6-λίτρων είτε με τον 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης μεταξύ 325 και 400 ίππων, με την εταιρία να τους αναβαθμίζει, ενώ βελτιώνει και το εσωτερικό κάνοντας χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

Το Edit g11 διατηρεί τις ανέσεις της 997, όπως κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα και ESP, ενώ διαθέτει μια λίστα επιλογών όπως φόρτιση τηλεφώνου και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Το αυτοκίνητο έχει carbon μέρη, νέα ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins, κοντό επιλογέα ταχυτήτων, σπορ εξάτμιση, σφυρήλατες ζάντες και νέα φρένα με δίσκους από την GT3 και δαγκάνες προερχόμενες από την Brembo. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν carbon-κεραμικά φρένα και μπλοκέ διαφορικό.

Η τιμή του Edit g11 ξεκινά από τις 170.000 ευρώ και μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του πελάτη. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εξωτερικό χρώμα, τις εξωτερικές λεπτομέρειες, καθώς και τα χρώματα και τα υλικά του εσωτερικού.
Ο σχεδιαστής, Petr Novague, θα είναι προσωπικά στη διάθεση των πελατών για να δημιουργήσουν από κοινού το αυτοκίνητο, με το καθ’ένα να περιλαμβάνει επίσης μια μοναδική πινακίδα με αύξοντα αριθμό, που υποδηλώνει την αποκλειστικότητά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό