20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Red Bull: Ο Verstappen ενημερώθηκε τελευταία στιγμή στη Βραζιλία. Ο Perez αρνείται πως το ατύχημα στο Μονακό ήταν εσκεμμένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν για κάτι που συνέβη νωρίτερα στη σεζόν και το εξήγησα ήδη στη ομάδα στο Μεξικό. Η ομάδα κατάλαβε και συμφώνησε. Πήγαμε στη Βραζιλία και απλά σκέφτηκα: Θα αγωνιστούμε, προσπαθήστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Και είχαμε μια κακή επικοινωνία το Σάββατο και την Κυριακή, δεν μου είχε ειπωθεί τίποτα για πιθανή ανταλλαγή θέσεων ή οτιδήποτε άλλο. Ήρθε μόνο στον τελευταίο γύρο που ειπώθηκε στην ενδοεπικοινωνία. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ήδη την απάντησή μου από όσα είπα την προηγούμενη εβδομάδα.
Μετά από αυτόν τον αγώνα [στη Βραζιλία], είχαμε μερικές καλές συζητήσεις, βάλαμε τα πάντα στο τραπέζι και όλα έχουν λυθεί. Εκ των υστέρων, θα έπρεπε να είχαμε κάνει αυτή τη συζήτηση νωρίτερα γιατί δεν ήμουν ποτέ κακός συμπαίκτης με κανέναν. Ήμουν πάντα πολύ χρήσιμος και η ομάδα το ξέρει αυτό. Πάντα βάζω την ομάδα μπροστά γιατί στο τέλος της ημέρας είναι ομαδική προσπάθεια.
Νομίζω ότι αυτό που μάθαμε από αυτό είναι ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί και απλά πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας.
Αλλά, μετά από αυτόν τον αγώνα, φάνηκα πολύ κακός στα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ γελοίο να με βάζεις αμέσως κάτω. Επειδή δεν ξέρουν πώς λειτουργώ μέσα στην ομάδα. Και τι εκτιμά η ομάδα σε μένα. Έτσι, όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αρκετά αηδιαστικά.
Kαι επίσης, ακόμη περισσότερο από αυτό, άρχισαν να επιτίθενται στην οικογένειά μου, απειλούσαν την αδερφή μου και τη μαμά μου, τη φίλη μου, τον μπαμπά μου, και για εμένα αυτό είναι πολύ μακριά όταν δεν έχετε τα στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβαινε. Και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει.
Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου, είναι εντάξει, αλλά μην κυνηγάς την οικογένειά μου γιατί αυτό είναι απλώς απαράδεκτο. Όμως, προχωράμε. Ειλικρινά έχω πολύ καλή σχέση με τον Checo. Αλλά δεν καταλαβαίνω όταν οι άνθρωποι δεν έχουν την πλήρη εικόνα να αρχίσουν αμέσως να μου επιτίθενται έτσι. Αλλά, ναι, ελπίζω μια μέρα να καταλάβουν πραγματικά τι συνέβη γιατί είναι απλώς απαράδεκτη συμπεριφορά [από] τόσους πολλούς ανθρώπους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό