26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 5 (Θήβα)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη μεγαλύτερου μήκους ειδική της ημέρας, ο Ogier έκανε τη σωστή επιλογή ελαστικών, οδήγησε γρήγορα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο Thierry Neuville κατάφερε να επιδιορθώσει το πρόβλημα του υδραυλικού τιμονιού και πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Ο Dani Sordo ήταν τρίτος, ενώ επικεφαλής της γενικής κατάταξης παραμένει ο Kalle Rovanpera.
To μήκος της ειδικής διαδρομής είναι 27,27 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 24 βαθμοί Κελσίου, ενώ οι συνθήκες οδοστρώματος ήταν στεγνό, μαλακό χώμα.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής1Sebastien Ogier/Julien IngrassiaΥπήρχε υγρασία στα σκιερά σημεία. Πριν μερικές ώρες θα ήταν καλά, τώρα πρέπει να καθαρίζω το δρόμο. Δυσκολεύτηκα με την πρόσφυση.2Elfyn Evans/Scott MartinΑκόμη δύσκολα, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.3Thierry Neuville/Martijn WydaegheΤο αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί. Είναι καλύτερα. Κατάφερα να κολλήσω το σωλήνα του υδραυλικού τιμονιού. Υπάρχει επιπλέον ένα ηλεκτρικό πρόβλημα.4Kalle Rovanpera/Jonne HalttunenΔε με εκπλήσσει ο χρόνος μας. Με τη σκληρή γόμα ήταν δύσκολα σε αυτές τις συνθήκες. Η πρόσφυση σε κάποια σημεία ήταν τόσο καλή, που το αυτοκίνητο δε γυρνούσε.5Ott Tanak/Martin JarveojaΕίχαμε τα ίδια ελαστικά με τον Sebastien [Ogier]. Σήμερα δυσκολεύομαι πολύ με το αυτοκίνητο. Κάνω ό,τι μπορώ.6Gus Greensmith/Chris PattersonΚάναμε τετ-α-κε σε αριστερή στροφή στην αρχή της ειδικής.7Dani Sordo/Candido CarreraΉταν περίεργα, σε κάποια σημεία είχε πολύ καλή πρόσφυση, αλλά σε άλλα καθόλου καλά. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήταν δύσκολο να διαβάσεις το κράτημα του δρόμου.8Adrien Fourmaux/Renaud JamoulΔεν ήταν άσχημα. Είχαμε υποστροφή στα “βρόμικα” σημεία. Το τέλος ήταν πραγματικό γρήγορο. Καλός συμβιβασμός. Ήταν πολύ καλή ειδική σε σχέση με τις πρωινές.9Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdetteΈχουν χάσει αέρα δύο ελαστικά, δεν έχουμε ρεζέρβα. Πρέπει να προσέξουμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό