18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

OnePlus Open: Yποβάλλεται σε απαιτητικό bend test – Αντέχει;

Ειδήσεις Ελλάδα

O Zack από το κανάλι του YouTube JerryRigEverything έπιασε στα χέρια του το OnePlus Open, το πρώτο foldable της κινεζικής εταιρείας.

Η εξωτερική οθόνη έχει τζαμάκι στο επάνω μέρος, το οποίο γρατζουνίζεται στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Η εσωτερική οθόνη καλύπτεται από πλαστικό προστατευτικό, που γρατσουνίζεται στο επίπεδο 2 και αποκτά βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 3.

Τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο που φαίνεται να είναι αρκετά ανθεκτικό στη σκόνη. Η εξωτερική οθόνη αντέχει περίπου 25 δευτερόλεπτα σε επαφή με μια ανοιχτή φλόγα προτού τα pixel γίνουν λευκά. Πρόκειται για μια αρκετά τυπική συμπεριφορά για οθόνες OLED. Ωστόσο, το πλαστικό προστατευτικό οθόνης του εσωτερικού πάνελ καίγεται σε περίπου πέντε δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στο bend test, το τηλέφωνο επιβιώνει όταν είναι λυγισμένο από οποιαδήποτε κατεύθυνση όταν είναι διπλωμένο. Ακόμα, επιβιώνει και όταν είναι λυγισμένο προς τη λάθος κατεύθυνση όταν είναι ανοιχτό. Αφού υποβληθεί σε αυτό, μπορεί να μην κουμπώνει ξανά στη θέση του όπως πριν, αλλά παραμένει 100% λειτουργικό ακόμα κι έτσι.

Η OnePlus δεν είχε το καλύτερο ιστορικό με αυτά τα bend test, επομένως το ότι η συσκευή της που θα μπορούσε να είναι η πιο ευάλωτη σε μια τέτοια δοκιμή τα πήγε τόσο καλά είναι πολύ σημαντικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό