23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12, οι οποίες περιέχουν λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη. Η κινεζική εταιρεία πιστεύει πως αυτές οι προσθήκες είναι απολύτως απαραίτητες προκειμένου οι συσκευές της να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικές ακόμα και μετά την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24.

H ενημέρωση εντοπίστηκε από τον προγραμματιστή Mishaal Rahman, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για την Κίνα και περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Καταρχάς φέρνει το AI Summariser, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά στη δημιουργία περιλήψεων κλήσεων.

Μια άλλη νέα δυνατότητα που έρχεται στα OnePlus 11 και OnePlus 12 στην Κίνα είναι το AIGC Remover, ένα εργαλείο επεξεργασίας που διευκολύνει τους χρήστες να αφαιρέσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα (ή άτομα) από τις φωτογραφίες τους.

Επίσης, χάρη στην ενημέρωση, οι περιλήψεις άρθρων μπορούν πλέον να δημιουργηθούν με ένα μόνο πάτημα μέσω της εξαγωγής βασικών πληροφοριών. Τέλος, το Breeno Touch έλαβε αναβάθμιση, ώστε να μπορεί πλέον να αναγνωρίζει περιεχόμενο στην οθόνη και να προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε σχετικές υπηρεσίες.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες που τροφοδοτούνται με AI, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ορισμένες άλλες βελτιώσεις, όπως τη δυνατότητα ελέγχου της μουσικής QQ στην Always-On οθόνη και την επιλογή εμφάνισης της ένδειξης εγγραφής οθόνης σε ένα παράθυρο ή στη γραμμή κατάστασης. Επιπλέον, προσθέτει την άδεια “Κίνηση και προσανατολισμός συσκευής” στις Ρυθμίσεις και είναι πλέον δυνατή η χρήση ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς αφύπνιση της οθόνης.

Η ενημέρωση του OnePlus 12 βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα και τη συμβατότητα του δικτύου Bluetooth, NFC και WLAN του τηλεφώνου, ενώ διορθώνει επίσης το πρόβλημα των σημάτων δικτύου σε μέρη όπως το μετρό.

Αν και. όπως είπαμε, οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην Κίνα, σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκόσμια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό