16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μέσι από τα παλιά, «κουβάλησε» την Ίντερ Μαϊάμι σε εκτός έδρας τεσσάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στις νίκες για την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νιου Ίνγκλαντ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Τσάνκαλαϊ, όμως η Ίντερ απάντησε με τεσσάρα.

Στο 32′ μετά από ασίστ του Τέιλορ, ο Λιονέλ Μέσι υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα με το αριστερό και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Ο Αργεντινός που έχει κέφια μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του, δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Ο «Πούλγκα» ήταν αυτός που στο 68′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έβγαλε μία «μαγική» ασίστ, ο Μέσι βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και από ένα σημείο που δεν αστοχεί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Το σόου του Αργεντινού κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ, συνεχίστηκε με ασίστ.

Στο 83′ έβγαλε ασίστ στον Κρεμάτσι για το 1-3 και στο 89′ στον Σουάρες για το τελικό 1-4. Μία καταπληκτική εμφάνιση από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν «διπλός» σε ασίστ και γκολ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό