20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

One Direction: Επανένωση μετά από 8 χρόνια – Χάρι, Λίαμ, Ζέιν, Νάιαλ και Λούι ξανά μαζί!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αγαπημένο συγκρότημα, One Direction, ενώνεται ξανά! Είναι γεγονός ότι και οι πέντε τραγουδιστές θα σμίξουν και πάλι επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες

16
SHARES

Οι One Direction είναι το συγκρότημα των πέντε αγοριών που είχε δημιουργηθεί στο X-Factor το 2010 και από τότε αγαπήθηκε και έγινε γνωστό παγκοσμίως σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες. Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan και Louis Tomlinson αποτελούσαν την πεντάδα «φωτιά», που λάτρευαν σε όλο τον κόσμο!

Το 2015 έχοντας ήδη ένα μέλος μείον τον Zayn Malik αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα, δίνοντας την ελπίδα στους εκατομμύρια θαυμαστές ότι θα επιστρέψουν σύντομα. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του στο τραγούδι και έτσι το αγαπημένο συγκρότημα είχε πλέον διαλυθεί.

Κατά καιρούς κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τα πέντε αγόρια να ενώνονται και πάλι ωστόσο κάτι τέτοιο ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί, μέχρι σήμερα…

One DirectionAP

Σύμφωνα με τη DailyMail οι One Direction πρόκειται να επανενωθούν, όχι μόνιμα αλλά ως καλεσμένοι στο τελευταίο επεισόδιο του James Corden στο «The Late Late Show».

Ο κωμικός θα παρουσιάσει το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης βραδινής εκπομπής, στην οποία έχει το τιμόνι από το 2015.

Όπως ήταν φυσικό οι Directioners έχουν «πάρει φωτιά» από τη χαρά τους που έστω και διαδικτυακά θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν μαζί το αγαπημένο τους συγκρότημα, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι σκέψεις ότι ίσως αυτή η πρώτη επανένωση φέρε και νέες εμφανίσεις και των πέντε μαζί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό