18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Μπλαουγκράνα» reunion στο Βίσελ Κόμπε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια φωτογραφία που έκανε τους φίλους της Μπαρτσελόνα να δακρύσουν και να θυμηθούν τις παλιές-καλές ένδοξες εποχές της ομάδας τους, δημοσίευσε ο Αντρές Ινιέστα, αφού βρέθηκε μαζί με Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λίο Μέσι στην Ιαπωνία, για το φιλικό αγώνα των ομάδων τους, Βίσελ Κόμπε και Ίντερ Μαϊάμι (7/2).

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν στην Ιαπωνία η επανένωση των βασικών λίθων της χρυσής εποχής της Μπαρτσελόνα, που κυριάρχησε για πολλά χρόνια στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι γνωστό ακόμα το εάν ο Λιονέλ Μέσι θα μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που τον εμπόδισαν να αγωνιστεί κόντρα στην επίλεκτη ομάδα του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ, γεγονός που εξόργισε τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για να δουν από κοντά τον Αργεντινό. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω.

Η συγκεκριμένη εικόνα φέρνει στο μυαλό των «μπλαουγκράνα» και όχι μόνο, φιλάθλων, στιγμές από τη χρυσή ιστορία της ομάδας. Οι τέσσερεις τους συνυπήρξαν για πέντε χρόνια και κατέκτησαν ότι τίτλο υπήρχε: 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 4 κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά μετά από 4 χρόνια, τα έφερε έτσι η ζωή, που τους βλέπουμε και πάλι μαζί και το κυριότερο: συνεχίζουν να προσφέρουν στο άθλημα, με την παρουσία τους στα γήπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό