20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«On the road»:Η νέα συλλογή της Stefania Frangista μας βγάζει στο δρόμο με την πιο cool γκαρνταρόμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα Fall/Winter collection της Ελληνίδας σχεδιάστριας εκφράζει κάθε σύγχρονη γυναίκα.

«Είναι η πρώτη φορά που δημιούργησα μια συλλογή με ρούχα που θα τα φορούσα όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια συλλογή που εκφράζει 100% το στυλ μου αλλά και τις ενδυματολογικές μου ανάγκες, καθημερινά». Με αυτή της τη δήλωση η Stefania Frangista, μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες του ελληνικού κοινού, μας συστήνει τη νέα της Fall/Winter συλλογή με τον τίτλο «On the Road».

Photo Credit: Maria Magdalinou

Η «On the Road» συλλογή της Stefania Frangista είναι η capsule collection που αναζητάς.

Έναν τίτλο διπλής ανάγνωσης και rock φιλοσοφίας, που δανείζεται τον τίτλο του διάσημου ομώνυμου μυθιστορήματος του Jack Kerouac – της «βίβλου» των beatniks – κλείνοντας συνωμοτικά το μάτι, τόσο στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής που μας θέλει διαρκώς στο δρόμο, όσο και στην ανάγκη αναζήτησης του εαυτού μας, μέσα από το ταξίδι και την περιπέτεια, όπως ακριβώς και οι ήρωες του βιβλίου.

Σε αυτή τη συλλογή η Stefania Frangista θέλει να εκφράσει την πιο ατίθαση, relaxed και cool πλευρά της με μία ready to wear capsule wardrobe, που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα basics που θέλει -και πρέπει- να έχει η κάθε γυναίκα. Τα 15 αυτά key-pieces, ή αλλιώς τα σύγχρονα staples, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας αμέτρητους συνδυασμούς, για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ, αλλά και σε κάθε περίσταση. Κάθε σχέδιο διατίθεται στις βασικές, ουδέτερες αποχρώσεις μαύρο, λευκό και γκρι ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη αλλά και το στυλ της κάθε γυναίκας.

Photo Credit: Maria Magdalinou

Photo Credit: Maria Magdalinou

Οι 5 πρώτες τάσεις στα πλεκτά του φθινοπώρου που πρέπει να ξέρεις

Για τη συλλογή «On the Road», η Stefania Frangista αντλεί έμπνευση από τη νεοϋρκέζικη grunge σκηνή αλλά και το unisex look των early 90s, αναβιώνοντας μεταξύ άλλων τις oversized γραμμές, τα distressed jeans και τις baggy σιλουέτες. Άλλωστε «grunge look» εξ ορισμού σημαίνει η αποδόμηση της σιλουέτας (γυναικείας ή αντρικής) με τη συμβολή των oversized ρούχων ή του έξυπνου layering, αλλά και η υψηλή τέχνη του να δείχνεις ανεπιτήδευτα cool σαν ιδρυτικό μέλος ροκ μπάντας αλλά χωρίς να χάνεις την υψηλή αίσθηση του στυλ σου.

Photo Credit: Maria Magdalinou

Photo Credit: Maria Magdalinou

Photo Credit: Maria Magdalinou

Photo Credit: Maria Magdalinou

Photo Credit: Maria Magdalinou

Τα denims είναι το απόλυτο high light της συγκεκριμένης συλλογής σε διαφορετικές, relaxed εκδοχές: η baggy γραμμή Felix, το ψηλόμεσο και cargo denim παντελόνι Damon αλλά και η carrot γραμμή Iggy.Τα t-shirts αποτελούν επίσης ένα από τα κύρια στοιχεία της νέας συλλογής, αλλά και το πιο ευέλικτο ρούχο για να αναδείξεις κάθε σου εμφάνιση: το tank top Lulu, το crop top Τhe Boxy Tee, αλλά και το κλασικό Everyday t-shirt έχουν όλα την ιδανική γραμμή, που συνδυάζει άνεση και αξεπέραστο στυλ σε ένα και μόνο item.

Photo Credit: Maria Magdalinou

Mία collection που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, με δυναμικό και έξυπνο στυλ, που τις αρέσει η pop κουλτούρα των 90s και ξέρει ότι τα fashion staples είναι αυτά που τελικά θα σώσουν την κάθε μέρα μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό