23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

On line επίκαιρο εργατικό σεμινάριο: Νόμος 5053/2023 – Ψηφιακή κάρτα – ΕΡΓΑΝΗ – Τριετίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κόμβος διοργανώνει επίκαιρο διαδικτυακό σεμινάριο για τις τελευταίες εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία.Το σεμινάριο διοργανώνεται την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024.Θεματολογία:

Ο Ν. 5053/2023 υπό το πρίσμα της ΥΑ 113169/27.12.2023 Ψηφιακή Κάρτα – Διευθύνοντες Υπάλληλοι – Υποβολές στο ΕΡΓΑΝΗ «Ξεπάγωμα» μισθολογικών ωριμάνσεων (τριετίες) Επίδομα ΓάμουΥπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που
θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους
πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την
εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.Εγγραφή μπορείτε να κάνετε από την κεντρική σελίδα του κόμβου.

Εισηγητής:Σαρρής Ιωάννης Δικηγόρος Αθηνών. Απόφοιτος τμήματος Νομικής, σχολής ΝΟΠΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μέλος της Συντακτικής Ομάδας του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας από τον Νοέμβριο του 2017. Συμβουλευτική δικηγορία και υποστήριξη τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού επιχειρήσεων. Εκπροσώπηση ενώπιον Δικαστηρίων και πάσης Αρχής, με εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο.Σχολιασμός:Γραβιάς ΚωνσταντίνοςΛογιστής-φοροτεχνικός, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Taxheaven

Επιστημονική ομάδα κόμβου:

Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.Κόστος συμμετοχής:Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό