21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O Pierre Gasly παρέλαβε το νέο του εταιρικό αυτοκίνητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά την λήξη της περσινής σεζόν της F1, οι υποχρεώσεις του Pierre Gasly με την AlphaTauri και την οικογένεια της Red Bull έφτασαν στο τέλος τους.
Αμέσως μετά, ο Γάλλος οδηγός βρέθηκε στο γκαράζ της νέας του ομάδας, ώστε οι τεχνικοί της Alpine να του πάρουν τα μέτρα και να κατασκευάσουν το κάθισμα που χρησιμοποίησε στις δοκιμές στη πίστα της Yas Marina.

Όπως γνωρίζεις, ο 26χρονος οδηγός “έσπασε” το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα μόλις τρεις μήνες μετά την υπογραφή της επέκτασης του. Έτσι, ο Gasly θα καλύψει την κενή θέση που άφησε ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2005 και 2006, Fernando Alonso. Με τον Esteban Ocon να έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024, η ομάδα της Alpine θα έχει φέτος ένα αμιγώς γαλλικό δίδυμο οδηγών.

Με τον είσοδο του νέου έτους, ο 26χρονος Γάλλος οδηγός παρέλαβε το νέου του εταιρικό αυτοκίνητο, που δεν είναι άλλο από το ανανεωμένο Alpine A110 S. Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον 1.800άρη turbo κινητήρα που αποδίδει 300 ίππους και 340 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,2 δευτ.

Διαθέτει νέο αεροδυναμικό πακέτο, αλλά ο Gasly επέλεξε να μην τοποθετήσει την carbon αεροτομή στο πίσω μέρος, που αυξάνει την κάθετη δύναμη στα 81 κιλά. Κλείνοντας και σύμφωνα με την Alpine, για ακόμα καλύτερο ήχο κατά την επιτάχυνση από στάση, κατά την ενεργοποίηση του Launch Control ο ένας κύλινδρος του κινητήρα απενεργοποιείται προσωρινά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό