16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

O Μπέος… έκλεψε την παράσταση στη «λευκή» ισοπαλία της Κηφισιάς με τον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κηφισιά υποδέχτηκε τον Βόλο στο Δημοτικό στάδιο της Καισαριανής, για την 22η αγωνιστική της Super League 1, στο ντέρμπι των ουραγών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν, με τις εντάσεις και τον Αχιλλέα Μπέο να «κλέβουν» την παράσταση.

Η Κηφισιά δεν είχε στη διάθεσή της τον πρώτο της σκόρερ Όνιεν Οζέγκοβιτς (9 γκολ). Ο Κώστας Μπράτσος προτίμησε να στείλει τον Μπιφούμα διαγώνια απ’ τον Τετέι και να έχει στα άκρα τους Μενέντεζ και Κλωναρίδη. Από την άλλη ο Άνχελ Λόπεθ προτίμησε τον Ντε Καμπς, αντί του Ντέλετιτς, στα εξτρέμ.

Το παιχνίδι άρχισε με το δοκάρι του Μενέντεζ, στο 2′, έπειτα την «τυφλή» απομάκρυνση του Μπαριέντος, ο Αργεντίνος πλάσαρε,  απ’ τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις και την κατοχή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Στο 12′ υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον ιδιοκτήτη των φιλοξενούμενων, Αχιλλέα Μπέο ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα άτομα στην κερκίδα, που ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα. Ο μεγαλομέτοχος του Βόλου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα κι η ένταση συνεχίστηκε κι εκτός αγωνιστικού χώρου, μέχρι που κατέληξε στις κερκίδες.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους Βολιώτες ήρθε στο 20′, με το σουτ του Κόμπα, που εξουδετέρωσε ο Αναγνωστόπουλος, «εξ επαφής», και στην επαναφορά, από δύσκολη γωνία ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στο πλάγιο. 

Στο 44’ο Μενέντεζ έκανε την κάθετη στον Μπιφούμα, αυτός πέταξε μπροστά την μπάλα και ο Ασλανίδης ανέτρεψε τον Κονγκολέζο εξτρέμ, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Λόπεθ προχώρησε σε άμεση αλλαγή, βγάζοντας τον Γκλάβτσιτς και παιρνόντας μέσα τον Ράτσιτς, για να καλύψει το κενό στην άμυνα.

Το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μοιρασμένο, με ευκαιρίες κι απ’ τις δύο πλευρές, με τη Κηφισιά να είναι μερικώς καλύτερη, εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική υπεροχή της. Αρκετές σκληρές μονομαχίες, που οδηγούσαν σε ατομικές ενέργειες και στημένες φάσεις.

Η Κηφισιά μπήκε με «φόρα» στο δεύτερο ημίχρονο, μία συνεργασία των Τετέι και Σολόα, έφερε τον δεύτερο απέναντι στον Κόβατς, με το σουτ να μην είναι καλό και να καταλήγει άουτ. Αμέσως μετά ο Νιγηριανός φορ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με «τσαφ» στη μικρή περιοχή.

Ο Λόπεθ πέρασε τους Τσοκάνη και Τρουιγιέ, στο 53′, αντί των Μπαριέντος και Ντε Καμπς αντίστοιχα, «θωρακίζοντας», έτσι, το κέντρο του, για να αντέξει την πίεση των γηπεδούχων, σύστημα το οποίο απέδωσε. Απ’ την άλλη ο Μπράτσος πέρασε τους Ίλιεφ και Σνάιντερλεν, στη θέση των Κλωναρίδη και Σολόα, αντίστοιχα, οι οποίοι έκαναν την Κηφισιά, πιο απειλητική, πρεσάροντας συνεχώς την ομάδα της Μαγνησίας.

Το παιχνίδι, μέχρι και τη λήξη, είχε ροή, αλλά όχι ευκαιρίες. Η Κηφισιά δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεραριθμία της στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βόλο να στέκεται ισάξια, να μην κλείνεται στην άμυνά του και να φεύγει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Στους 17 βαθμούς και τη 12η θέση ο Βόλος, στους 16 και στη 13η θέση η Κηφισιά.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Ενδεκάδες:Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος 4-2-3-1) Αναγνωστόπουλος-Τσάπαν,Γκόμπελιτς,Μιλίσεβιτς,Τεϊσέιρα-Σολόα,Τσανάτζια-Μπιφουμά,Κλωναρίδης,Μενέντεζ-ΤετέιΒόλος (Άνχελ Λόπεθ 4-2-3-1) Κόβατς-Μύγας,Ασλανίδης,Καλογερόπουλος,Άλχο-Γκλάβτσιτς,Μπαριέντος-Κόμπα,Ντε Καμπς,Ασενούν-Γκαρσία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό