16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

O Άρης παρουσίασε τις επετειακές εμφανίσεις για τα 110 χρόνια ιστορίας του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης έβγαλε στο φως της δημοσιότητας της επετειακές φανέλες για τα 110 χρόνια ιστοριάς της ομάδας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Με ανακοίνωσή τους οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν γνωστό τον τρόπο παραλαβής των εμφανίσεων, αλλά και την σημασία της καθεμιάς ξεχωριστά. Ο σύλλογος έχει ιδρυθεί στις 25 Μαρτίου του 1914.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:«Η πρώτη είναι βασισμένη στην κλασικότερη ποδοσφαιρική φανέλα του Άρη, κατά την προπολεμική περίοδο. Συναντιέται από το 1925 μέχρι το 1932, με μικρές αποχρώσεις στο χρώμα του που γενικά έχει πορτοκαλί χροιά. Φορέθηκε με το σήμα του συλλόγου στο αριστερό μέρος της, αλλά και σκέτη. Τη χρησιμοποίησαν όλες οι ομάδες του Άρη, από τους μικρούς μέχρι την ανδρική ομάδα και φυσικά συνδέθηκε άρρηκτα με την κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος της Ελλάδας το 1928. Το σήμα με το μονόγραμμα Α ήταν το πρώτο πιστοποιημένο σήμα του συλλόγου.

Η δεύτερη επετειακή φανέλα για τα 110 χρόνια είναι αυτή της ομάδας μπάσκετ του Άρη, που φορέθηκε από το 1927 μέχρι το 1929. Η φανέλα αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά τα πρώτα χρόνια της συγκρότησης της πανίσχυρης ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ, που κατέκτησε τα πάντα στην πόλη από το 1925 μέχρι το 1930 φτάνοντας μέχρι τον πανελλήνιο τίτλο το 1930.

Οι επετειακές φανέλες του συλλόγου διατίθενται από την πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση: more.com».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό