21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

NFL: Σοκ με παίκτη της Βαλτιμόρης, συγκρούστηκε με αντίπαλο και έχασε τις αισθήσεις του

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς για το NFL, ο 24χρονος safety Νταμάρ Χάμλιν συγκρούστηκε με αντίπαλο και μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο. Υπέστη καρδιακή προβολή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαρισμένο είναι όλο το NFL με τον τραυματισμό του safety των Μπάφαλο Μπιλς, Νταμάρ Χάμλιν.

Ο αμυντικός της ομάδας, στο ματς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς, συγκρούστηκε με αντίπαλό του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

I was a coach for over 20 years.My kids played from the time they were 8 and played in college.I’ve never seen a hit like that ending up needing CPR. Especially from a professional player. I have my suspicions. Praying for #DamarHamlin pic.twitter.com/wzfRGtvW86

— Curtis Fernheiser III (@CurtFernheiser) January 3, 2023

Σοκαρισμένοι άπαντες έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί καθώς ο Χάμλιν δεν σηκωνόταν και αμέσως ασθενοφόρο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης. Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σε κατάσταση σοκ.

Aw man… this is terrible, I hope Damar recovers… fight it young man, c’mon you can make it!#DamarHamlin#BillsVsBengals

pic.twitter.com/qiar6QbKav

— Mario Treglia (@mariotreglia1) January 3, 2023

Το ιατρικό επιτελείο μάταια προσπαθούσε να τον επαναφέρει, με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τι έχει συμβεί. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά, ωστόσο την επανέφεραν. Ο Χάμλιν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό