30.3 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Βουλιαγμένη 9-13: Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη και σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βουλιαγμένη χάρις το εκπληκτικό της τρίτο οκτάλεπτο πέρασε με 13-9 από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και σφράγισε το εισιτήριό της για τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

Σφράγισε άνετα το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη, καθώς επικράτησε και στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με 13-9 (και με ανατροπή) του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0 νίκες στη σειρά των ημιτελικών των playoffs.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα αντιμετωπίσει στη σειρά των τελικών, με μειονέκτημα έδρας, τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (οι ερυθρόλευκοι προηγούνται 1-0 νίκες και ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας είναι σήμερα στις 17:00 στο Γουδή).

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί στη σειρά των μικρών τελικών διεκδικώντας την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν 3-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου και με 4-3 στο ημίχρονο, αλλά ο Βουλιαγμενιώτες, με ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο πήραν το πάνω χέρι και δεν το έχασαν μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-6, 3-4

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Μπιμπλιάς, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 3, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ., Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών

Πρώτοι Αγώνες

Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ 17-8
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 11-3

Δεύτεροι Αγώνες

ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη 13-9
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τρίτοι Αγώνες (εάν χρειαστεί)

21/5 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό