18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

NBA: Ξέφυγε ο Πίπεν | Έκραξε Τζόρνταν – «Ήταν τραγικός πριν πάω στους Μπουλς» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA: Η κόντρα του Σκότι Πίπεν με τον Μάικλ Τζόρνταν συνεχίζεται, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει «τραγικό» τον «Air Mike» πριν πάει στους Σικάγο Μπουλς.

Ο πρώην άσος των «Ταύρων» μίλησε στο podcast του Στέισι Κινγκ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς. Ο Σκότι Πίπεν κλήθηκε να σχολιάσει για το δίλημμα μεταξύ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάικλ Τζόρνταν, αναφορικά με τον «τίτλο» του κορυφαίου παίκτη που έχει αγωνιστεί στο NBA.

Μάλιστα, η απάντησή του κατάφερε να προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο Σκότι Πίπεν άδραξε την ευκαιρία και έκανε μία ακόμα προσπάθεια «απομυθοποίησης» του Μάικλ Τζόρνταν. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος πρώην σμολ φόργουορντ των Μπουλς, υποστήριξε πως ο «αέρινος» συμπαίκτης του ήταν τραγικός πριν ξεκινήσουν να παίζουν μαζί.

«Στατιστικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ μπάσκετ. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Αυτό τον κάνει όμως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών; Αυτό θα το αφήσω σε εσάς, γιατί εγώ πιστεύω ότι επειδή το μπάσκετ είναι ομαδικό, κανείς δεν είναι ο καλύτερος γιατί κανείς δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και κατέληξε: «Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει πριν έρθω να παίξω με τους Μπουλς. Και εσείς τον είδατε να παίζει. Ήταν ένας τραγικός παίκτης. Ήταν τραγικό να παίζεις μαζί του. Έπαιζε συνεχώς ένας εναντίον ενός, σούταρε άσχημα σουτ και ξαφνικά γίναμε ομάδα και αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό