21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

NBA: Επιβλητικοί οι Σέλτικς, ισοφάρισαν τη σειρά με τους Σίξερς

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν καταιγιστικοί στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής για τα playoffs του NBA και επικράτησαν με 121-87 των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Οι Μπόστον Σέλτικς αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα της σειράς των NBA playoffs, που τους στέρησε το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Τζόε Μαζούλα κυριάρχησε από το ξεκίνημα με τρομερή ενέργεια στην άμυνα και εξαιρετικές λύσεις στην επίθεση, δεν συνάντησε καμία δυσκολία και στο τέλος έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη με 121-87 για το 1-1 με τους Σίξερς, που έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Και όλα αυτά στην επιστροφή του Τζοέλ Εμπίντ στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία δύο αγώνων λόγω τραυματισμού. Ο νέος MVP του NBA, ωστόσο, παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένος κι εκτός του συνηθισμένου καλού εαυτού του. Τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 λάθη, σουτάροντας μόλις 4/9 εντός παιδιάς.

Ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς με 26 πόντους και 4 ασίστ στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να ακολουθεί με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ. Και όλα αυτά σε μια βραδιά που ο Τζέισον Τέιτουμ δεν ήταν καλά (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ με 1/7 σουτ). Από την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο Τομπάιας Χάρις είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τους υπόλοιπους Σίξερς να μένουν χαμηλά στο σκορ.

Πλέον, η σειρά μεταφέρετε για τα επόμενα δύο παιχνίδια στη Φιλαδέλφεια, με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα που πήρε στο Game 1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό