17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

N. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η δήλωση του Ν. Δένδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τις χθεσινές δήλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, στον απόηχο δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak για τα ελληνικά νησιά.

«Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Άμυνας της χώρας πως “ό,τι απειλείται, δεν αποστρατικοποιείται”, συνδέοντας την αποστρατικοποίηση με το casus belli» σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης από την Καβάλα. Όπως σημείωσε, «για το ΠΑΣΟΚ δεν αποστρατικοποιείται τίποτα διότι τα νησιά είναι δικά μας και έχουμε δικαίωμα να έχουμε όσο στρατό θέλουμε για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Αναφερόμενος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής έχει μια ακόμη αξία: να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο και όχι υπηρέτης του πολίτη. Σε αυτούς που το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου δεν έχουν επιβάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές των προϊόντων να καλπάζουν εις βάρος της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων πολιτών».

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι «μέσα σε λίγους μήνες προχώρησε σε κινήσεις απαξίωσης των θεσμών». «Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να τα βρίσκει με τον Βελόπουλο για να αλλάξουν τη σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, για να εμποδίσουν τον κ. Ράμμο να βάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές» παρατήρησε.

φωτ. ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στην Καβάλα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγγελίδη. Ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε επιτυχία στον Δαμιανό Καγγελίδη, «έναν νέο επιστήμονα, που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την παράταξή μας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο δίνει τον αγώνα να αλλάξει η περιφέρεια σελίδα».

«Βιώσαμε απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές στον Έβρο και στη Ροδόπη. Έχει τεράστια ευθύνη η σημερινή περιφερειακή διοίκηση. Χρειαζόμαστε η διοίκηση της εκάστοτε περιφέρειας να μην λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα» επισήμανε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό